Sziasztok.
Csinaltam a LFS-hez kuplungot, igy mar FULL real az egesz. Egy origi Thrustmaster USB kormany meg plusz 4 EX gomb es 4 EX tengo, termeszetessen a tengokbol egyelore csak 1 van hasznalva a kuplungra. Nagyon szuper. A kanyarokba kuplungal is tudom regulalni es kzelni a kocsit. A 360 fokos forgasoknal is erdekesebb az egesz mert nagyon oda kell figyelni hogy pontossan mikor es hogy nyomod be, seb-valtas, es nyomod ki a kuplungot. Egyszvoal szuper az egesz. Termeszetessen apszolutt minden help kikapcsolva!!! hogy meg realisabb legyen. Sajnos mar manapsag az igazi Rally es Formula kocsikban is tul sok a help es a sztabilizatorok, ugyhogy mar azok sem olyanok mint regen voltak. De legalab a LFS leszimulalja a realitast es ott kilehet kapcsolni a helpeket. Meg gondolkozok az analog kezifeken is, jo lenne egy, csak nelenne vele anyi vacakolas es butykoles meg elkeszul (heggesztes, furas) es a lehnehezebb oszehozni a megfelelo atteteleket a controllerol (kuplung, kezifek) a potmeterre. A fenmarado 2 tengot nemistudom mire hasznaljam fel. Ha van valakinek otlete szoljon. Persze gondoltam a jobb-bal / le-fel nezegetesre idealis lenne, de hazi korulmenyek kozott lehetetlen ennek a megvalositasa, hacsak nemakad valakinek egy csodas otlete.
Amugy erdekelne hogy vannak-e kozottunk olyan elszant versenyzok akiknek van kuplungja is. Es kiknek van original gyari, es kinek van hazigyartmany. Azert szoljon ide valaki.
koszi
I'm living for speed!!!