Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
LOÁL

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ÁjjLe BoBBi
nem a gecit :)) itt van bobbi a beszt !! :))

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Astaroth
Ide se jár már senki...

CSOCSO
pfff:)))))))))))
ÁjjLe BoBBi
alap.

ÁjjLe BoBBi
BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!! BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!

ÁjjLe BoBBi
BOBBI IZ DA BESZT!!!!!!!

Küld már majd el nekünk is (http://www.hsw.hu) a [email protected] címre jöhet ha gondolod.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Balea
Köszi!!! Király vagy!
Szerintem elég jól használható és érthetõ a fordításod.
Remélem hamarosan elkészül a "végleges" verzió is. Mégegyszer köszi.

Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat...

Astaroth
megtetem:)))

[Walaki]D`Lair
már kész az enyém.....nagyrészben...:D

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

king13
kösz

õõõ

Most nekem sem megy, mert upgradelnek az RSC-n, valószínûelg azért van, de holnap már fog mûködni valamikor.

Nekem nem MOMO-m van, de ha Windowsban megy a pedál, akkor LFS-ben is kell mûködnie szerintem.

Az alábbi programot direkt LFS-hez írták, ha ebben a tesztben változik az érték a pedál mozgatására(azt hiszem -1000 - 1000-ig), akkor jó LFS-ben is, csak be kell jól állítani mindent a controls menüben, ha nem, akkor windowsban nicsen jól telepítve, vagy beállítva jól a kormány.

Teszt

king13
"a kormány megy csak a pedál nem. nem tudom beállítani hogy a gáz az a gázpedál legyen. ezt szerettem volna megkérdezni. gondolom teljesn mindegy hogy milyen a kormány...(egyébként egy MOMO Racing)"
Marki! Te nem mondanád meg hogy kell? mert lejjebb már bombáztak jó ötletekkel...:)

õõõ

king13
húhh király. az LX4 (remélem jól írom) az jól megy? mert hogy az LX6 az biztos

õõõ

A képen az elsõ

Az RB4-rõl

Legkorábban S2-ben lesznek új autók, biztos lesz erõsebb 4x4-es is, bár ez sem gyenge járgány, csak kicsit nehéz.

Nem azért cross, mert homokon lenne, az autocross versenyek fõleg aszfalton zajlanak különbözõ akadályok, bóják kerülgetésével, de lehet a pályán kívülre is tenni akadályokat a terepre, hasonlóan, mint egy trial versenyen, csak ki kell menni hozzá, vagy akár a rallycross pályára is lehet tenni akadályokat az editorral.

Ezen a linken van rengeteg letölthetõ készített pálya:
LFS files

king13
:)

õõõ

Astaroth
options, controls, valahol ott!:)

king13

õõõ

king13
na most komolyan!

õõõ

king13
hülye...bocs ez kicsúszott

õõõ

ÁjjLe BoBBi
csatlakoztast a pedalt is...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Alexease
Hova?!
king13
megmondaná valaki hogy kell beállítani a gamet, hogy vigye a pedált?

õõõ

Akkor lehet, hogy icq-n megbeszélték. Ha kell LFS S1 és nincs kártyád amivel megvedd ez egy biztos járható út.

malter
nem azt mondtam hogy nekem válaszolt;)a srác aki kérdezte láttam nem válaszolt neki,azért kösz
4 helyszín van ezek küzül az egyik az Autocross. Ebben van 2 drag pálya, egy skid pad és egy autocross rész, ami elsõre még üres, de ha Shift+U-t nyomsz, akkor a menüben, amit a space-val tudsz elõhívni vagy eltüntetni, megjelenik az editor rész, amivel különbözõ tárgyakat tudsz lerakni és nem csak az autocross pályára, hanem mindegyikre, illetve itt lehet betölteni, vagy elmenteni már elkészített elrendezéseket.

Postán nem lehet megrendelni, csak VISA vagy MasterCard hitelkártyával az LFS oldalán. Ha ilyened nincs, akkor továbbra is csak azt tudom mondani, hogy keresd meg Palee-t. Palee azért nem válaszolt, mert nem is kérdezted.

Crack nincs és nem is lesz.

Az N billel be tudod hozni a névlistát és ott van olyan, hogy kick meg ban. De javaslom ne nagyon használd, csak ha tényleg indokolt(pl. ha tartósan visszafele megy valaki a pályán, direkt nekimegy mindenkinek és felszólítás után is folytatja), mert nem szeretik és könnyen a visszájára fordulhat a helyzet.

malter
ja és mondja már el valaki hogy mit kell nyomni ahoz hogy kickeljek,mert a köcsög németek feszt kivágnak:)
malter
de az is jo ha cracket adtok:)
malter
mondja már meg valaki hogy hogyan lehet,megvenni ezt a progit postán,ne küldözgessetek össze vissza,mert megnéztem az lfs forumát,és ott sem válaszolt palee,csak icq meg mittomén,szal miért nem exerübb leirni hogy hogyan lehet postán megrendelni?
Astaroth

ÁjjLe BoBBi
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ AZ IDEG MEGÖL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!! ISTEN BASSZA MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :\\

Alexease
Azonnal.
Üdv.
Van. Regisztráltasd magad az lfs.hsw.hu fórumán és ott keresd Palee-t. Majd õ mindent elmond.

Astaroth
16000!!!

Astaroth
juhéééé

Astaroth
haaaaaaaaahhha

Astaroth
hahahha

Astaroth
hahaha

ÁjjLe BoBBi
gyá

Beagie
thanky!

www.gtr-masters.hu

www.liveforspeed.net (LFS honlapja, angol, LFS innen tölthetõ le, itt vásárolható meg, stb.)

http://forum.racesimcentral.com/forumdisplay.php?s=&forumid=205 (LFS hivatalos fóruma, angol)

lfs.hsw.hu (Magyar LFS bajnokság oldala, régi, kihalt)
lfs.hsw.hu/php/test/ (Magyar LFS bajnokság oldala, új)

Ha jelentkezni akarsz a bajnokságba, akkor sietned kell, mert a hétvégén kezdõdik, bár késõbb is be lehet kapcsolódni. Persze nem árt azért elõtte egy-két dologgal tisztában lenni és gyakorolni sem.

Beagie
Sziasztok!

tudnátok adni 1 címet ahol el lehet olvasni hogy mi ez az egész?

(honnan lehet megvenni/letölteni a progit hol lehet jelentkezni bajnokságba stb.)

www.gtr-masters.hu

Astaroth
Van ilyen!Menj mások szerverére!