16311
-
#16110 najó megesik :) -
#16109 alkalmanként -
#16108 csak néha... ;))) -
#16107 Akkor az oldalon, az S1 szezonnal, a forumban erdeklodj. Szoktak inditani hetkozben, privat szervereket is. Oda valszeg be lehet menni.
Persze, ott foleg a bajnoki futamokra keszulnek fel, de vannak rovid funrace-ek is:)) De attol hogy meg nem bajnoki szerver, "csak" gyakorlas, a tulzott "mokat" felejteni kell:))) Vagyis, csak normalisan:) Nem roncsderby, nem megyunk visszafele, nem lokdosodunk stb.:DDD -
Penta #16106 Megvan a full, nem csak demo pályákon szeretnék mennni, viszont a bajnokságba meg nem akarok jelentkezni.
Csak néha csapatnám magyarokkal. -
bödön ödön #16105 lfs.hsw.hu
regisztrálod magad, és a demo fórumban kiírják, ha van magyar demo szerver
ha jelszó is kell, akkor meg jelentkezz a bajnokságba és majd küldenek :)
bal oldalt alul az idény-nél választhatod ki a demo idényt/fórumot -
Penta #16104 Hol lehetne viszonylag kezdő magyarokkal játszani?
Alig vágom a játékot, csak a móka és a tanulás kedvéért, semmi versengés. -
Vertic #16103 mivan? tápig?
http://lfs.hsw.hu ;) -
Penta #16102 Mekhalt minden LFS tápig -
[Walaki]D`Lair #16101 Boldog új évet mindenkinek! -
Marki.. #16100 lfs.hsw.hu -t akartam írni :) -
Marki.. #16099 LFS S1-et csak online lehet aktiválni az oldalon kapott kulcs segítségével, amit mindenki kap, aki megveszi ugyancsak online S1-et. Crack nincs LFS-hez, aktiválási kulcs sincs vétel nélkül, de megveheti bárki 12 angol fontért. Ha nincs bankkártyád, akkor a www.hsw.hu oldal fórumában tudnak segíteni. -
#16097 Ma is szarakodik.Néha van néha nincs. -
Toya #16096 Lehet menni, működik a HSW.
Köszi a türelmet! -
#16095 há ja :)) -
zoli.. #16094 Bár ha valaki pont ma akarja megnézni az oldalt,lehet,hogy egyből elmegy a kedve :)) -
zoli.. #16093 Király az aláírásod! Ez tök jó,mert bárhova írsz,egyben reklámozod is. -
#16092 ja. én idetalálok :) -
Marki.. #16091 Most végül is mindegy, mert ugyis kézzel kell bevinni az adatokat, a lényeg az, hogy mindenki idetaláljon, ha nem javul meg az oldal a versenyig. -
#16090 remelem versenyre jó lesz szep nagy kavarodas lenne oldal nelkul... :) -
Toya #16089 A Játékok.hu szerverében elszállt az egyik swap winchester amit elvileg ma cserélnek majd ki.
Ezért nem lehet a LFS oldalt sem elérni. -
#16088 Mi van a honlappal?Csak nekem nem jön be? -
#16087 Azért mostanában jól felfuttattuk az S1-et!Csak így tovább. -
#16086 lfs.hsw.hu ott van egy forum :) abban meg egy S1 vasarlasi topic es ott segitenek! -
Marki.. #16084 :) íme:
-
Marki.. #16083 Az új járgány:
-
Marki.. #16082 Kétlem, hogy ha a Codemasters-t megkéred ők belerakják a játékukba mint az LFS fejlesztői, de legalább ők is az LFS-t nyomják :))) -
#16081 Azert egy valamit azert is kerdeznek, hatha valaki hozza tud szolni:
Ugyanis az a helyzet hogy nagyon szuperul sikerult a kuplung pedal. Kivaloan taposhato es strapabiro. Mivel a LFS nagyon inteligens game, nincs vele problema. Az USB-n az original kormanyom+2pedal es a gameporton van a csinalt kuplung es a tobbi 4 gomb es tengo (foleg lenyeg a kuplung). A LFS problema nelkul atveszi a Windowstol (bedetekalja) az oszes gamecontrollert a system-bol. Es igy nagyon tuti szuper, tokeletessen kozremukodik a kuplung a kormanyal es a gaz/fekkel. De a problema a tobbi kisseb inteligenciaju gameba van, termeszetessen amelyikek tamogatjak a kuplungot. Peldaul ott van a Screamer 4x4 vagy a tobbi. Azok csak a master gamecontrollert detekeljak es hasznaljak es a tobbit nemregisztraljak. Nos erre kellene valami megoldas hogy valahogy egybe olvasztani a ketto gamecontrollert vagy tudatni a gamekkal hogy legyenek szivesek es foglakozzanak a masik gamecontrollerrel is. Eredetileg olyasmi jutott az eszembe hogy valami HW/SW hack-crack megoldassal beleigtatni a Thrustmaster Force Feedback GT Racing Wheel -be. Tudna valaki erre valami megoldast?
koszi -
#16080 4*4..hááát nem probáltam még.. viper racsni az rulzik.. főleg vrgt autókkal
street legal.. pfujj...
leginkább németeknél.. -
#16079 kuplungos gamezok:
Screamer 4x4, Viper Racing, nemtom de talan a Street Legal
A Driver 3-ba eszmeletlen szuper lenne, termeszetessen real fizikaval! Meg van egypar profi game, csak most nemjut az eszembe. Amugy hogy lehetne hozajutni egy act lab (kuplungal es kulon valtoval) koplett felszerelezhez? Es menyiert? -
#16078 é gondolkozom hogy majd veszek egy act lab kormányt váltóval és kuplunggal. de eszméletlen kevés gamez használja.. zal nemtom még:(((((((( -
#16077 Sziasztok.
Csinaltam a LFS-hez kuplungot, igy mar FULL real az egesz. Egy origi Thrustmaster USB kormany meg plusz 4 EX gomb es 4 EX tengo, termeszetessen a tengokbol egyelore csak 1 van hasznalva a kuplungra. Nagyon szuper. A kanyarokba kuplungal is tudom regulalni es kzelni a kocsit. A 360 fokos forgasoknal is erdekesebb az egesz mert nagyon oda kell figyelni hogy pontossan mikor es hogy nyomod be, seb-valtas, es nyomod ki a kuplungot. Egyszvoal szuper az egesz. Termeszetessen apszolutt minden help kikapcsolva!!! hogy meg realisabb legyen. Sajnos mar manapsag az igazi Rally es Formula kocsikban is tul sok a help es a sztabilizatorok, ugyhogy mar azok sem olyanok mint regen voltak. De legalab a LFS leszimulalja a realitast es ott kilehet kapcsolni a helpeket. Meg gondolkozok az analog kezifeken is, jo lenne egy, csak nelenne vele anyi vacakolas es butykoles meg elkeszul (heggesztes, furas) es a lehnehezebb oszehozni a megfelelo atteteleket a controllerol (kuplung, kezifek) a potmeterre. A fenmarado 2 tengot nemistudom mire hasznaljam fel. Ha van valakinek otlete szoljon. Persze gondoltam a jobb-bal / le-fel nezegetesre idealis lenne, de hazi korulmenyek kozott lehetetlen ennek a megvalositasa, hacsak nemakad valakinek egy csodas otlete.
Amugy erdekelne hogy vannak-e kozottunk olyan elszant versenyzok akiknek van kuplungja is. Es kiknek van original gyari, es kinek van hazigyartmany. Azert szoljon ide valaki.
koszi
I'm living for speed!!! -
#16076 Népesedik a mezőny, gyertek minél többen. A főoldal bal alső sarkában kiválaszthatjátok a Demo oldalt. Onnan a Versenyzőkre, vagy Csapatokra kattintva láthatjátok, hogy kik neveztek eddig.
A jelentkezés nem jár kötelezettséggel, próbáld ki magad az első futamon! Csak küldj egy e-mailt, az alábbiakban leírt módon. -
Marki.. #16075 up -
Marki.. #16074 Magyar Bajnokság indul a DEMO verzióval rendelkezők számára is!
Csatlakozz te is még a szezon előtt a bajnoksághoz! Írj "Jelentkezés" subject-tel e-mailt az [email protected] címre.
Jelentkezz, ha
- olykor-olykor előveszed az LFS-t
- szeretsz ismerős emberek ellen versenyezni
- ha szervezett keretek között megrendezett futamokat akarsz
- ha tiszta, fair versenyeket szeretnél
- ha meg akarod tudni, milyen egy tétfutamot végigfutni (természetesen nem anyagi tétről van szó)
- ha nem is tervezel rendszeresen indulni, kipróbálni azért érdemes
Legfontosabb tudnivalók
- 8 futamos bajnokság (versenyek kéthetente)
- Külön GTi/GT és GT Turbo versenyek
- Indul: 2003. december 21. vasárnap
- Mindenki jelentkezhet
- Nulla költség
- Szervezett körülmények
Részletek
A szervezőkről
A Magyar LFS S1 Bajnokság szervezői. Egy éves tapasztalattal rendelkezünk, saját magunk csinálunk mindent, senki nem kap semmilyen juttatást.
Jelentkezés
A jelentkezés idény közben is lehetséges, azonban ha már játszol a játékkal, akkor élvezetesebb ezt egy társaságban tenni. A bajnokság tovább növeli az élményt. Ismerősök ellen jobb a versenyezgetés, mint ismeretlenek ellen.
Csapatalakítás
Alakíts csapatot egy társaddal! Ha nincs partnered, biztosan találsz a jelentkezők között. A bajnokságban versenyzésnél csak a bajnokságban csapatként versenyzés a jobb. Válasszatok nevet. Ódzkodjatok azonban az LFS S1 Magyar Bajnokságban regisztrált csapatnevektől. Szeretnénk elkerülni a keveredést. És persze megőrizni a csapatidentitást.
Erőviszonyok
Ha nem tartod magad elég gyorsnak, ne aggódj! A futam előtt időmérő edzések lesznek, és csoportok alakulnak ki. Mindenki a saját súlycsoportjában indul. Az S1 bajnokság tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy sokszor a B és C csoportok küzdelmei élvezetesebb versenyt hoznak!
Adminisztráció
A demó bajnokság eredményeinek feldolgozása is automatizáltan, az mpr fájlok feltöltésével zajlik. Ugyanaz a felület lesz használható, mint az S1 bajnokságban. A fájlok feltöltése után azonnal megjelennek az eredmények a ponttáblázatban, nyilatkozatot lehet küldeni, és persze a fórum is rendelkezésre áll.
Szerver
A futamok a hsw szerverén lesznek megrendezve, egy csoportban akár 15 autó is versenyezhet egymás ellen.
Jelentkezz most! Próbáld ki a demó bajnokságot!
További kérdéseket tehetsz fel, ha regisztrálod magad a honlapon és a fórumban megkérdezed a többieket.
lfs.hsw.hu
e-mail: [email protected] -
Marki.. #16073 Megdobnálak, de sajnos nincsen, GTI-vel mostanában nem mentem, de néha itt jár Bobbi Dö Beszt, tőle nyugodtan kérhetsz, biztos van neki :)Vagy pedig a liga fórumában a setup topikban érdeklődj. -
donpedro #16072 Ezen a demobajnokságon én is elgondolkodom. Megyek meg is nézem az oldalt. (Igaz, hogy az elmúlt 3 hónap alatt kb. 3 órát LFS-eztem, de majd belejövök megint.) -
#16071 ohhh királyság :) akkor megyek regelek :)
csak simán a főoldalon regisztráció ugye? nehogy jűtákosnak regeljem magam :))
ja még egy setuppal dobj meg please :)
GTI-hez -
Marki.. #16070 Nem elhamarkodott, pont időben érkeztél, ugyanis az S1 bajnokságban pár ember éppen a napokban vetette fel, hogy jó lenne egy demó bajnokság is, lehet, hogy már tudsz is róla. Ha nem, látogass el az lfs.hsw.hu-ra, ott reggelj be és a demobajnokság számára létrehozott topikban kezdjétek el szervezni a bajnokságot. Az oldalt biztosítják, azzal sok gond nem lesz, mert már van egy működő rendszer, szabályok ugyanazok lesznek szerintem, autótípusokat majd megszavazzátok, szervert is meg fogjuk tudni oldani, meg majd reklámozzuk is a demo bajnokságot és így talán összegyűlik pár ember. -
#16069 ja és dobjatok be please nagyon jó setupokat GTI-hez!!!