Gyerekek segitsetek. Nekem "Thrustmaster ForceFeed Back GT Racing Wheel" USB kormanyom van. Mivel a LFS eredetileg 7 tengot tamogat akkor elkeztem experimentalni a tengokkel. Nagyon tuti az egesz, mert az USB kormanyon van ketto es meg 4 analog tengot betudok kotni a gameporton (pl. kuplung, kezifek, tekingeles) meg plus 4 gombot. Kivan probalva es mukodik. A Win98 tamogat max. 16 gamecontrollert, de igy is csak 2 volt bekotve (TM-USB + potmeterek a gameporton + gombok). Most ami erdekelne az az hogy, nekem eredetileg a TM-USB kormanyon a LFS-be az Available Axis: 3 darab. (gameport bekotes nelkul, csakis a USB kormany). Az 1. tengo = kormany. A 2. tengo a pedalok. De a harmadik tengo ott van de nemtudom hasznalni. Erdekelne hogy akinek nem USB hanem gameportos kormanya van, hogy akkor menyi Available Axis-t detekal. Hogy tudom hasznalni a harmadik tengot, hogy mozgathatom meg ha mar ott van?
Masik kerdes: Van itt valakinek harom pedalos kormany? Ha igen, akkor pontos tipus es menyibe kerult es hol vette?
Az analog kuplungot nagyon szeretnem hasznalni!