16311
-
Marki.. #15883 Miért van az, hogy ezt kétszer írod le? :))) -
Nyiri #15882 Miert van az hogy a gazt es a feket egynek nezi a windows, amikor ket kulon potmeter? -
Nyiri #15881 Miert van az hogy a gazt es a feket egynek nezi a windows, amikor ket kulon potmeter? -
Marki.. #15880 Ha ott van a 3. tengelyed, és látod a controllers force beállításaiban az LFS-en belül, hogy jobb oldalt mozgatja a zöld csíkot, akkor csak rákkatintasz a kuplungra pédául, ahol írja hogy clutch és kijelölöd azt a csíkot, amelyiket mozgatta a 3. tengely.
Énnekem nincs 3 pedálos kormányom, de van egy régi és annak a pedáljait használom fel kuplungnak néha, pl. drag versenyeknél igen jól jön. -
#15879 Gyerekek segitsetek. Nekem "Thrustmaster ForceFeed Back GT Racing Wheel" USB kormanyom van. Mivel a LFS eredetileg 7 tengot tamogat akkor elkeztem experimentalni a tengokkel. Nagyon tuti az egesz, mert az USB kormanyon van ketto es meg 4 analog tengot betudok kotni a gameporton (pl. kuplung, kezifek, tekingeles) meg plus 4 gombot. Kivan probalva es mukodik. A Win98 tamogat max. 16 gamecontrollert, de igy is csak 2 volt bekotve (TM-USB + potmeterek a gameporton + gombok). Most ami erdekelne az az hogy, nekem eredetileg a TM-USB kormanyon a LFS-be az Available Axis: 3 darab. (gameport bekotes nelkul, csakis a USB kormany). Az 1. tengo = kormany. A 2. tengo a pedalok. De a harmadik tengo ott van de nemtudom hasznalni. Erdekelne hogy akinek nem USB hanem gameportos kormanya van, hogy akkor menyi Available Axis-t detekal. Hogy tudom hasznalni a harmadik tengot, hogy mozgathatom meg ha mar ott van?
Masik kerdes: Van itt valakinek harom pedalos kormany? Ha igen, akkor pontos tipus es menyibe kerult es hol vette?
Az analog kuplungot nagyon szeretnem hasznalni! -
#15878 Meg az autó műszaki felkészítettsége!
:DD -
Marki.. #15877 Azt mondták, ha ilyent tennének,hogy lelépnének, akkor előtte mindenképpen freeware-t csinálnának LFS-ből, amihez nem kell unlock.
Mivel ez egy profi liga, nem mehetünk 1-2 kört csak, igazi versenytávokat kell menni, ahol az állóképesség, koncentráció is sokat számít :) -
[Walaki]D`Lair #15876 van ahol most 150 kör a verseny... -
#15874 Há milyen népek vannak?!Szegénynek nem segít senki,aztán tök érdektelen topicba ír. -
[Walaki]D`Lair #15873 Nem leszarom mit írsz a hardver rovatba? Kis monitorfejű majom.... -
#15872 BASZKI Hardware forumot senki se nézi ott irogatok
amd-s forumba egy orája plz vki válaszoljon -
[Walaki]D`Lair #15871 Infármő -
#15870 NAH VAN MÁR KREKK? MERTET ÉN AZTAT AKAROOOOOOOK MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!!:) háháh ti nem hallottűtok ahogyan a zene dallamára ittam...mindegy jáger rulez meg bélííííííííjz -
[Walaki]D`Lair #15869 Meg Seake -
[Walaki]D`Lair #15868 Már csak Gimmick van hátra....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Vertic #15867 hehehe, szerintem elég sokáig várakozhatnak még, akiknek crack kell... :) -
#15866 legtöbben már megvették -
#15865 Ugyanis akik itt beszélgetnek a legtmár megvették. -
#15864 pihizé hacker ! reggeliztél már ? na mennye' :P -
#15862 De az online reszt nem igazan tudnak, anelkul meg nem sok ertelme. -
#15861 foltorni fol tudnak ha lenne akkora erdeklodes:)) de szerencsere nincs:))) plusz minden patchel ujra kene:P -
#15858 gondolom sejted hogy az a majd soha nem fog megtörténni...:PP ugyanis ezt nem törik fel... -
#15855 :D -
Marki.. #15854 Nem, még nem, majd szólunk. :))) -
#15852 Ez az új Momo, vagy még a régi (és jobb), aminek a gyártását már befejezték? -
#15851 veszelk nekem egyet ? :))) -
donpedro #15850 Markié a pont.
http://lfs.hsw.hu/ és itt a fórum. Ide regisztráltam magam, de nem tudtam belépni. -
dashed_ #15849 hat errol is le fogok csuszni:((( pont nincs semmi penzem -
#15848 Ezúton szeretném bejelenteni annak, akit érdekel, hogy egy héten belül 1000db MOMO FFB kormány érkezik a CHS nagykerbe!! Lehet nézelődni, rugdosni a kedvenc számtechboltot!! -
Marki.. #15847 Szerintem a liga oldalára, mert előtte kérdezte, hogy mi a címe -
#15846 Jah, ez eléggé félreérthető, hogy most melyik oldalra nem tud Donpedro bejelentkezni. -
#15845 :D Márki szólt, hogy lfs liga fórum. Akkor ne írj a tech-nek :) -
#15844 A sütiket engedélyezned kell a böngészőben. Ha így van, akkor Eszközök->Internetbeállítások, majd az 'Ideiglenesen letöltött fájlok' részben kattints a 'Cookie-k törlése...' és a 'Fájlok törlése...' gombon. Ha ezután sem megy, írj egy e-mail-t a [email protected] címre. -
#15843 van egy temp file az lfs mappáiban. ha beírod a jelszot akkor ő kicsomagolja a tempből az autokat, pályákat... -
#15841 és hol vagyunk még a 20000-től! -
Marki.. #15839 Még nem hallottam róla azóta -
#15838 lejjeb olvastam hogy lesz offline kod is erről nem tudsz v.mit? -
#15837 ja és nem annyiból akarok vinyot venni! -
#15836 ha lesz pénzem akk bereggelek!
már odáig eljutottam hogy a kocsi ki van választva csak nem tölti be! el is engedi inditani a versenyt erre kiirja hogy car error az AI-ra is! -
Marki.. #15835 Normális vinyót nem biztos hogy kapsz abból a pénzből amibe az LFS kerül, azért mondtam, hogy gyere oda, mert a kártyakérdés talán megoldható.