"2x megnéztem Walaki hátsó nézetébol. Tényleg vigyázott sokszor. Amikor neked ment, akkor rádesett az ugratóról. Ezt nem lehet elore kiszámítani."
"Bameg én is ideges lennék, ha egy 1:13.5x bestes szarakodik elottem :)" ennyit tudott a verseny alatt is
"Egyetlen dologra kérlek még utoljára. Nézd meg az elso négy kört Walaki hátsó nézetébol, hányszor gépészkedett mögötted - ráfékezett, lement az ívrol -, amikor mentél elotte." je azt hittem mindenki ezt csinalja foleg hogy van olyan hogy neki megy a falnak es vissza pattan a kocsim hatuljanak:))
"Baze levegoben nem lehet fékezni. " mhhh elmes
"Kicsit el is rontottad azt a kanyart, ha jól veszed, nem esik rád." na ez a lol
"Baze ezért azért durva lenne mindjárt pontot levonni nem?" miaz hogy mindjart?
"jól van a kilökésben igazad van."
"Semmi, de mi a fontosabb neked az a fos szabályzat, vagy az adott szavad?"
"nem fostunk le, a koccok szerintem még elmentek, hogy neked pottyant az ugrató után az nem volt szándékos, hogy a végén elment az nem volt fair, de ezért nem lehet pontot levonni elso alkalommal." persze hogy nem
"Igen azóta ebben változott a véleményem, hogy nem volt korrekt amiért elment." erdekes
"Egyszeru versenybaleset volt." :DD
Es erdekes!!!!!!!!! "fellebezni nem lehet?" te kerdezed tolem? nem mondod hogy fellebezzek!!!!! :DD