16311
-
#15042 eletben tortenik ilyen minden joerzesu ember azt mondja csalas!!
Jottel te is az eletbol vett peldaval!!! ott is 9x loktek meg az illetot??? csak ugy mellekesen kerdezem:)) -
#15041 Ja mar megint:)) ugye:)))
Mondtam sorry a lavirozasert lehet csak en ereztem igy mindegy:))
De ez a ja megint!! ez vicc mi rendesen racafoltatok a replay\szabalyok bizonyitekra azt is leirtam hogy nem volt igazan gyorsabb! ezt attol fuggetlenul hogy erre van pelda a szabalyzatban:)))))))
De korrekten nyomjatok:DDDD -
#15040 Prezsi 2003.07. 23:04 fellebezni nem lehet?
Jacek 2003.07. 23:04 nem is akarok ez igy ebben a formaban egy vicc olvasd el
Prezsi 2003.07. 23:04 most nézem megint a replay-t
Jacek 2003.07. 23:05 szepen a szabalyokhoz hiven szuletett a dontes:))))))))))))))))))))))
Jacek 2003.07. 23:05 mar ne nezd mert leszarom
Prezsi 2003.07. 23:05 2. körben, amikor visszaelőzöd, azért ütköztök, mert bevágsz elé, az egyenes végén meg kimegy az ívről, hogy ne menjetek össze.
Jacek 2003.07. 23:07 Prezsi nem erdekel egyszeruen en nem idegesitem magam ezen annyi tema lezarva nem is irok tobbet a forumba sem errol kesz passz
Szóval ICQ-n azt mondtad, hogy téma lezárva most meg baszogatsz, hogy simliztem és nem álltam ki melletted és lavíroztam.
Ismét tényekkel támasztottam alá, hogy már megint hülyeségeket beszélsz. -
#15039 Ha jól látom itt is azt írtam, hogy a kilökésben igazad van. Tehát a fórumon és icq-n is ezt írtam neked. Akkor mi a probléma? -
#15038 Prezsi mar bocsanat ezeket te irtad! -
#15037 Jó akkor kérdeztem, hogy nem lehet-e fellebbezni. Bevallom egy lavírozós fos vagyok lol. -
#15036 Kulomben nem ertem mit akadtal fonn a lavirozason! ha nagyon akarod emg bocsanatot is kerek toled.
De pl az igen jo iteleten nem akadtal fonn ennyire!!! megneztem kb 3-4 ember szolt is a forumban hogy ez igy nem ok:)) sejtesem szerint volt azert meg mas is aki igy gondolta:) -
#15035 "2x megnéztem Walaki hátsó nézetébol. Tényleg vigyázott sokszor. Amikor neked ment, akkor rádesett az ugratóról. Ezt nem lehet elore kiszámítani."
"Bameg én is ideges lennék, ha egy 1:13.5x bestes szarakodik elottem :)" ennyit tudott a verseny alatt is
"Egyetlen dologra kérlek még utoljára. Nézd meg az elso négy kört Walaki hátsó nézetébol, hányszor gépészkedett mögötted - ráfékezett, lement az ívrol -, amikor mentél elotte." je azt hittem mindenki ezt csinalja foleg hogy van olyan hogy neki megy a falnak es vissza pattan a kocsim hatuljanak:))
"Baze levegoben nem lehet fékezni. " mhhh elmes
"Kicsit el is rontottad azt a kanyart, ha jól veszed, nem esik rád." na ez a lol
"Baze ezért azért durva lenne mindjárt pontot levonni nem?" miaz hogy mindjart?
"jól van a kilökésben igazad van."
"Semmi, de mi a fontosabb neked az a fos szabályzat, vagy az adott szavad?"
"nem fostunk le, a koccok szerintem még elmentek, hogy neked pottyant az ugrató után az nem volt szándékos, hogy a végén elment az nem volt fair, de ezért nem lehet pontot levonni elso alkalommal." persze hogy nem
"Igen azóta ebben változott a véleményem, hogy nem volt korrekt amiért elment." erdekes
"Egyszeru versenybaleset volt." :DD
Es erdekes!!!!!!!!! "fellebezni nem lehet?" te kerdezed tolem? nem mondod hogy fellebezzek!!!!! :DD -
#15034 Akárhogy nézem én többet nem találok...
Tényleg bassza a csőrömet, hogy nyilvánosan megvádoltál egy nyilvánvaló hazugsággal és még csak bocsánatot sem kérsz.
© Prezsi 2003. júl. 02. 23:23 | Válasz erre | #173
Hogyne tudnál bazz!
Válasz 'Jacek' üzenetére (#171)
© Jacek 2003. júl. 02. 23:22 | Válasz erre | #172
En is jo lenne eleg sokmindent kivagni a szabalyzatbol ha ugysem ervenyes!
Válasz 'Prezsi' üzenetére (#170)
© Jacek 2003. júl. 02. 23:21 | Válasz erre | #171
Nem baszok ki veled egyeniben nem tudok ugysem segiteni Csapatban meg eleve nem tudnak utol erni mindekt!
Válasz 'Prezsi' üzenetére (#169)
© Prezsi 2003. júl. 02. 23:20 | Válasz erre | #170
De ha nem lenne szoros, akkor is cserbenhagytál engem, ez is tény. Kurvára csalódott vagyok.
Válasz 'Prezsi' üzenetére (#169)
© Prezsi 2003. júl. 02. 23:18 | Válasz erre | #169
Igen ez így nem egészen volt fair. Kilökött az ívről, így ment el ez tény, ez legyen a legnagyobb öröme az életében. Van egy általad vitatott döntés, ami lehet hogy nem teljesen ok, mi sem vagyunk istenek. Én csak azt az egyet nem értem, miért kell kibasznod a csapattársaddal az utolsó futamra, amikor ilyen szoros a pontverseny.
-
#15033 hany? eleg volt vegig olvasni a LFS verseny topicot!!!!
Ott vannak a tenyek:))) -
#15032 remek pelda walaki baratunk igen elmes hozza szolasa:)))
Azer nem kertem bocsanatot mert ket het mulva kiloktel?????
-
#15031 ja amugy szeretnek meg majd mondani valamit icq nem ezzel kapcsolatban majd gyere fol most nem vagyok egy orat -
#15030 mhh kicsit olvass vissza azert irtam egy ket dolgot persze AMS versenybiro baratunk nem sokat tudott hozza fuzni!!!
Igaz itt magyaraz de a replayt sem latta ez aztan a biraskodas!!!!
Lenyegeben mi a lavirozas??? az hogy hoztatok egy fos iteletet! es szartar ra de nem mindegy mar????
Elj abban a hitben hogy jol sikerul fasza minden:))))
Prezsi minek irjam le megegyszer? itt van leirva tobbszor is :)
Erre a valaszok=Ez benne van, igy jartal, veletlen volt.
Tobbszor leirtam hogy lenyegeben gyorsabb sem volt eleg megnezni a koridoket de mindegy lol
-
#15029 Amúgy várom a "lavírozós" ügyre a tényeket még mindig Jacek, ha már a tényeknél tartunk. -
#15028 Akik kiröhögik a ligát, hány információ-forrás alapján alakították ki a véleményüket? -
#15027 Egy ember miatt nem lett volna rali én is mellette voltam és voltak még mások is -
#15026 Hát erről lemaradtam:((
de a 20000 az szebb szám! -
#15025 De mondjuk ezekre varhatom hogy valaszol:)))
Kedves Biroi testulet tamogatasaval azt csinal amit akar:)) szerencsere lesz meg ennek folytatasa minden teren:)) -
#15024 "Hagyd AMS....télleg nem érdemes..." eddig kb ilyen erveket sorakoztattal fol a ket het alatt:)))
En tudom nevetseges amit csinalok viszont mas emberek meg a ligat rohogik ki ugy ahogy van:))
Ezek is tenyek:DDDDD -
#15023 Arrol nem tehetek hogy a biroi testulet olyan amilyen pl AMS meg sem nezi a replayt ezt o mondta!!!!!! es itt magyaraz kicsit vicces:)) vagy sajat velemenye nincs?:))lol -
#15022 Mar bocs kicsit akkor amr ideges voltam sorry!!! mar tobbszor leirtam csak ugy latszik enm tudsz olvasni!!
Nezd vegig a koreidet! 1:13.2 es 1:14 kozott vannak ezzel voltal olyan gyors? amikor elotted mentem ilyen koroket mentem en is??
az nem erveles hogy kitalalok valamit es ragaszkodom hozza minden alap nelkul!!!
Ra adasul te semmit nem erveltel!!! nem erezted magad vesenyutan bunosnek hiaba jottel nekem fektavon minden kanyarban utanna meg kiloktel!
Amit azzal magyaraztal hogy azert nem kertel bocsanatot mert kiloktelek ket het mulva :DDDDDDDDDDD
Hat igen elhiszem ezzel nem sokat tudsz kezdeni:DDD -
[Walaki]D`Lair #15021 Hagyd AMS....télleg nem érdemes... -
#15020 Erveltel AMS copyzd mar be legyszives?? ervet ala szoktak tamasztani!! -
#15019 Bazz megmondtam hogy a 15ezer az enyém!!!! Hogy merted elvenni???????????????? Na ezért majd jacek megy és elver jól!!!!!!!!!!!!!!!!:)
16ezre enyém, meg a 20ezer is, meg a 100ezer is !!!!!!!!!!:D -
[Walaki]D`Lair #15018 Akkor neked -
Marki.. #15017 Tévedsz, az miattam volt :))) -
[Walaki]D`Lair #15016 áááá...nyiri te meg ki leszel nyírva...:DDD Miattad lett az a kurva rally a szezonban, aztán basztál jönni.... -
[Walaki]D`Lair #15015 így van...én is ezért nem "érveltem" neki...mert töl fölösleges... -
[Walaki]D`Lair #15014 Most néztem meg az ominózus Rally rev. replay-ét...végülis nem hagytalak ott tényleg...3 kör alatt csak 3.87 másodpercet kaptál tőlem...szal...ennyit erről... -
#15013 egyszerüen ha nem lehet meggyőzni, akkor minek vitázzak? -
Marki.. #15012 Azt hiszem nem a tegnapi napot, hanem ezt a hetet, amelyik júl.14. hétfővel kezdődik. Hát remélem, hogy most már csak órák, vagy esetleg 1-2 nap kérédse. -
Nyiri #15011 Az LFS oldalan a tegnapi napot jeloltek meg a LFS 1.0 megjelenesenek. Akkor most hol van, -
#15010 a hulye szerencsetlen segg:))) -
#15009 Csak tudnam Walaki mit keres a nascar topicban a lama!!!!!!!!! egy ram vonatkozo flameval:DDDDDD -
#15008 Flame elfogyott:) AMS nem tudott ertelmesen hozza szolni:))
Walakinek meg eleve a flame ment ervekre os sem tudott valaszolni! -
dashed_ #15007 almodozz csak.. duplazok majd csak figyeld :) -
Marki.. #15006 áááááááá, Bobbi? hát én milyen ideges vagyok. Kicsit nem vagyok itt és már elviszik. Na tessék tovább nyomni a flémet, 16000 az enyém még ma :)))) -
#15005 lehet:))) -
dashed_ #15004 nem kell a duma...forgo szemekkel,csorgo nyallal erre izgultal mar 2 napja hogy a tied legyen :)) -
[Walaki]D`Lair #15003 Bobbi kurva ideges lesz...:DDDD