• sanzik
    bocs ha beleszolok az elmelyult csevegesetekbe,de mivel nyilvanos helyen vagyunk gondolom nem baj :)

szoval nem tudom ki mennyire tud visszaemlekzeni,de mikor en is nyomultam meg a ligaban mar akkor voltak gondok Walaki stilusaval a palyan,talan ha jol emlekszem meg o is besertodott 1x,mert tobben is jogosan kritizaltak a vezetesi es viselkedesi stilusat a versenyeken

meg talan abba is akarta hagyni,nem remlik pontosan,de vissza lehet olvasni ,ha van kedve megkeresni valakinek

mindenesetre nekem akkor sokat segitett abban,hogy befejezzem a versenyzesem ebben a ligaban
    nem o volt a fo ok,de benne volt a sorban ha akkor nem is mondtam ezt el nyilvanosan

azt,hogy mennyit valtozott azota azt nem tudom mert en nem jatszottam vele mostanaban,de Jacek elmondas szerint nem sokat...

a masik meg amit Jacek te muvelsz sokszor a forumokon verseny utan es most is az szinten kritikan aluli,es rohelyes,megha ugy is erzed ,hogy neked van igazad
    egyszeruen erre nem ez a megoldas

de talan nem ebben a stilusban es lenduletben kellene velemenyt nyilvanitanod,bar nem sok kozom van hozza,de magadat jaratod le es olyannak allitod igy be magad amilyen valolyaban nem vagy...

mindenesetre szanalmasnak tuntok mindketten ezzel a vitaval,fuggetlenul attol,hogy kinek van igaza