16311
-
#14560 Na jo, a forumos irogatasnak vege -
[Walaki]D`Lair #14559 odébbraktalak egy kicsit...igaz hogy elmértem a féktávot a bukkanó előtt és kurvára véletlen volt, viszont te is ugyanúgy belémjöttél a következő körben sőt ugyanúgy koccoltál folyamatosan... -
#14558 eselyed nem volt szabalyosan elozni!!! erdekes en 0.5 secel gyorsabb voltam Palee-nal a mostani versenyen megis vartam 15 kort hogy megelozzem ez az amit te szanalmas lama soha nem ertesz meg:) -
#14557 milyen foltartottalak te szanalmas fasz azt szajkozod amit az idiota inkorrekt Freak a szadba adott!!!! -
#14556 szerinted!! es hogy eloztel meg??? -
[Walaki]D`Lair #14555 ok...szeretettel várlak... -
[Walaki]D`Lair #14554 előtte mi volt?? feltartottál és én elmentem? ja hogy közbe volt pár kisebb koccolás?? rallyn elkerülhetetlen... -
#14553 koszi nem kell magamtol is minden meglesz:D -
#14552 tedd azt ha te ezt okos dolognak erzed a te dolgod:)))) -
[Walaki]D`Lair #14551 címemet is elküldöm icq-n ha nagyon kell... -
#14550 latod ez a baj te megint terelsz!!!! ne ezt az egy esetet nezd en megmondtam tisztan es vilagosan direkt huztam rad!!!!!!!!! -
[Walaki]D`Lair #14549 "mindenesetre szanalmasnak tuntok mindketten ezzel a vitaval,fuggetlenul attol,hogy kinek van igaza"
ez nem vita, csak flémelem jaceket... -
#14548 tudod eljut erre a szinre egy ido utan az ember sajnos hagytam magam rabeszelni hogy induljak meg egy LFS versenyen!!!!!!
Ez egy olyan liga ahol nem igazan szamitanak a szabalyok es igy nem is tudom mi ertelme van majdnem publik szint ez igy!!!
Es bele faradtam a hiaba valo ervelesbe normalisan!!! ettol fugetlenul nincs befejezve lehet hogy nem holnap lehet hogy 2 honap de meglesz:D -
[Walaki]D`Lair #14547 megkérdezheted AMS-tól is, mert most versenybíró... -
[Walaki]D`Lair #14546 így van...télleg egy otromba fasz voltam így visszanézve a dolgokat...de rájöttem azóta 1-2 dologra, és megtanultam sokmindent...a lényeg, hogy kivételesen most nem velem van a gond... -
#14545 bocs ha beleszolok az elmelyult csevegesetekbe,de mivel nyilvanos helyen vagyunk gondolom nem baj :)
szoval nem tudom ki mennyire tud visszaemlekzeni,de mikor en is nyomultam meg a ligaban mar akkor voltak gondok Walaki stilusaval a palyan,talan ha jol emlekszem meg o is besertodott 1x,mert tobben is jogosan kritizaltak a vezetesi es viselkedesi stilusat a versenyeken
meg talan abba is akarta hagyni,nem remlik pontosan,de vissza lehet olvasni ,ha van kedve megkeresni valakinek
mindenesetre nekem akkor sokat segitett abban,hogy befejezzem a versenyzesem ebben a ligaban
nem o volt a fo ok,de benne volt a sorban ha akkor nem is mondtam ezt el nyilvanosan
azt,hogy mennyit valtozott azota azt nem tudom mert en nem jatszottam vele mostanaban,de Jacek elmondas szerint nem sokat...
a masik meg amit Jacek te muvelsz sokszor a forumokon verseny utan es most is az szinten kritikan aluli,es rohelyes,megha ugy is erzed ,hogy neked van igazad
egyszeruen erre nem ez a megoldas
de talan nem ebben a stilusban es lenduletben kellene velemenyt nyilvanitanod,bar nem sok kozom van hozza,de magadat jaratod le es olyannak allitod igy be magad amilyen valolyaban nem vagy...
mindenesetre szanalmasnak tuntok mindketten ezzel a vitaval,fuggetlenul attol,hogy kinek van igaza -
#14544 sőt sztem walaki a fülét-farkéát összehúzná a csettintésemre, szóval ne nekem mond jacek :DD -
#14543 ok meglatjuk megvarom igerem:) -
[Walaki]D`Lair #14542 Nem bizony...becsöngetsz, lemegyek mélyen a szemedbe nézek....és arconröhöglek... -
[Walaki]D`Lair #14541 bocs, ez lemaradt... -
#14540 na latszik nem voltal meg ilyen heluzetben elarulom nem igy fog mukodni!! -
[Walaki]D`Lair #14539 jaja :DDDDD te kis geci.... -
#14538 hidd el én többet kémkedtem ki tőle, mint amit elhinnél :DD ugye walaki -
[Walaki]D`Lair #14537 annyit segítek, hogy zuglói vagyok... -
[Walaki]D`Lair #14536 Szinte lelki szemeimbe úszik, ahogy Jacek mint a feldühödött kanbivaly bebassza a bejárati ajtónkat, kirángat a gépem elől és jól elfenekel... -
#14535 eleg nagy tevedesben vagy max 20 perc:DDDDDDDDDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #14534 előre látom, ahogy csak azért feljössz pestre, hogy engem felpofozz... -
[Walaki]D`Lair #14533 így van...arcoltam....kár hogy arcolás nem egyenlő a flémeléssel...na mindegy...ez neked úgyis magas... -
#14532 AMS csak azt nem ertem te pl nem halottal meg ilyenrol???? cim miegymas nem egy nacs cucc hidd el fenykep is van ennyi:) -
[Walaki]D`Lair #14531 hajjaj!!! el se tudod képzelni, hogy mennyire remegek... -
#14530 Mondtam nem is kell mar comment tudod ha ma itt nem produkalod magad meg meguszhattad volna mert hamer elmulik a haragom, de sajnos vesztedre megprobaltal arcolni eleg halvany volt:))))) -
#14529 Walaki vigyázz, mert megver a csúnya bácsi :D -
[Walaki]D`Lair #14528 na innentől kezdve no comment... -
#14527 :D -
#14526 De mondom fejezzuk be majd talalkozunk ugyis szemelyesen nyugodj meg ott megprobalhatsz ervelni ha mar itt nem volt egy sem:) -
#14525 mhhhh :DDDDDDDDD engem nem zavar de teged fog kb annyira erdekel a tobbi versenyzo mint egy vodor viz.
Van ott kb 5-6 normalis ember. -
[Walaki]D`Lair #14524 Hát...szerintem se változtat a helyzeten...ha a többi versenyző bejön ide, kacagva visítva fog rajtad röhögni... -
#14523 mondjad nyugodtan helyzeten mar nem valtoztat:))
tudod ez poen egy ideig de majd rajossz hogy megsem akkora:)))) -
[Walaki]D`Lair #14522 ejj...erre akartam mondani valami ütőset, de inkább nem süllyedek le a szintedre... -
#14521 de komolyan remelem nem er varatlanul semmi ezek utan! en mar lattam nagyon pofan vagva ilyen hozzad hasonlo taknyot earthquaken szoval nem egyedi eset:))