Magyar LFS bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prezsi
"You can pay for them doing it via paypal and clearly stating the people's usernames, user ID's and amount they've paid in the payment notes.

Thanks for giving the opportunity to others!

Victor van Vlaardingen"

CSOCSO
mit gondoltok a 2-3 fokos dölésrõl és 30%os összetartásról?😊
Egyébként szerintem Prezsi hitelezõképessége is behatárolja az egyszerre fizetõk számát, nem? 😄D
Természetesen személyre fog szólni. Még nem tudni pontosan mit és hogyan kell csinálni, mert Prezsi várja a választ LFS-techtõl.
tuero
Természetesen én is csatlakozom a csoportosan fizetõk táborához. Gyanítom a ligatagok többsége ugyanezt fogja tenni, úgyhogy gondolom meg kéne várni mindenkit vele, felesleges lenne több kisebb csoportban fizetni.
Ezzel a csoportos befizetéssel még az lenne a kérdésem, hogy attól még személyre szól, tehát ha valaki más megveszi nekem, akkor én a racer checkpointban nem maradok továbbra is "demo racer"?
Meg meg kéne szervezni, hogy hogyan juttassuk el a pénzt ahhoz, aki végülis fizet.

ÁjjLe BoBBi
ehhh 😊)) az egy film 😊)

(tudhatnád hogy az LFS-nél nincs jobb 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Az autós játék? Jobb mint a LFS?
ÁjjLe BoBBi
LoL most néztem meg a Final Destination 2-t!! NAGYON KIRÁLY!! KÖTELEZÕ MEGNÉZNETEK !! 😊)

Kuss kuss 😊))) Nem is olyan mint 1 telefon 😊

(köszi, persze hogy jó)
ÁjjLe BoBBi
ehh 😊) ugye hogy megéri ?😊

241737912
Van van.
Prezsi
Van icq-d?

4100 FT hm...
1 üveg márkás whiskey vagy
4 üveg Cherry by Tesco vagy
2 üveg Vodka +1 Sió narancs vagy
1 csík Sophie Light vagy
+ a játékhoz nincs doboz, és még le is kell töltenem
Jó akkor ezt a játékot megveszem 😄D
12 angol font az elsõ kiadásért (kb 4100HUF)
3 részben gondolták a teljes kiadást, (S1, S2, S3) a többi árát még nem lehet tudni. Lehet több is, kevesebb is, lehet, hogy nem is lesz S2, S3 - attól függ mennyien vesszük meg az S1-et 😊
olyan dobozban lesz amilyenben szeretnéd, ha kiirod CD-re és beleteszed 😄
Szóval csak netrõl lesz letölthetõ amihez lesz egy password, amivel unlockolhatod az új autókat és pályákat.

Akkor jó. Én is többet fogtam a kormányt mint a tankönyvet 😊
ibronk
El ne mond anyáméknak, de nem vittem tulzásba 😊

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Norbi tudom nem ide vág, de halkan megkérdezném: Mennyit tanultál te?
ibronk
Netrõl lehet majd leszedni 😞(((

ibronk
Hehe, neked is Kacsa, mindent bele!!

Nem tudom mennyit kell fizetni, de ez a játék nekem is kell. Felírnátok engem is?
(remélem szép dobozban lesz)
Norbi!

Sikeres érettségi vizsgát kíván: Kacsa
ibronk
Nem, mer hogyan jönne ide azt irc.
Ott a serverlista a honlapon, és arra kell kattintani, át is vált az egér olyan hivatkozásosra , de nem mükszik.

Thx, válasz ment
Prezsi
Csak irc-bõl nem?

Prezsi
Kaptál levelet.

ibronk
Jobban mondva nekem nem müködik 😄

ibronk
http://lfs.racesimcentral.com/file_ch.php?name=LFSJoin.zip

Ezt a progit leszedve és feltelepitve az lfs honlapon a racers checkponint és a hosts onlinenál tudtok csatlakozni a serverekre.

Jacek
haj szervezzetek valamit mert nekem kell szigoruan😄

Ráadásul be kell jelentkezni az LFS oldalon és akkor csak oda lehet beírni az adatokat. Bár én megadnám a jelszómat, ha valaki befizetné akinek van kártyája, csak tudni kellene a tranzakciós díjat is.

Hi Vertic!

Szerintem az hogy egy valaki külön befüzeti aki igényli rendben lenne, de többét egyszerre nem tudná befüzetni az biztos. Igy meg nem oszlik meg az utalási díj.

ÁjjLe BoBBi
ja 😊

Ez nem mûködne szerintem, mégsoha nem hallottam, hogy játékot licenszeltek volna, meg LFS aszerint osztja ki a számokat, kódokat, stb, ahogy fizetik.

ÁjjLe BoBBi
juuj most néztem az lfs.com-ot !! gyáá az a kocsiii 😊) enyém bibibíí 😊 valaki rendelje meg szerintem az összeset, és kifiztejük neki...vagy #14058 sem elvetendõ ötlet

Prezsi
Van valami éves díja. De banki átutalással is lehet fizetni, ha van folyószámlád azt hiszem.

De gondolom egy ilyen kártyának fenntartási költségei is vannak és csak azért, hogy az LFS-t megvegye valaki...., szóval nemtom. Vagy nincsenek?

Prezsi
Visa hitelkártyával, az utalás költségét még nem tudom.

Hi Prezsi, leírhatnád milyen módon fizettél, milyen költségekkel jár, nem csak maga a game, hanem amivel fizettél annak a költségei is, thx.

[Walaki]D`Lair
he?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

PResident Evil
friss apuka 😄

[Walaki]D`Lair
na majd jöhet a pass/login 😛PPPPPPPP

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Prezsi
Your transaction completed successfully!

We want to thank you for purchasing Live for Speed S1!
As soon as Live for Speed S1 arrives, we will send you all the necessary details to obtain and unlock your purchase.
Your status has now been upgraded to 'S1 licensed racer'. A refresh of your lfs-site window will be needed to see the change.

The following details have been mailed to you. You will need these when contacting us or Protx about your payment.

😊

ibronk
Talán érdemes lenne megprobálni

Palee
Ha már úgy is jóban vagytok Scawenékkel, akkor lehetne megkeresni õket egy olyan kéréssel, hogy a mi bajnokságunk kérne nemtomén 20 licenszet, és adják ide 10 áráért. Ez már nagyvásárlói kategória sztem.

Palee
Egyébként egészen biztos lehet Magyarországról is fizetni.
Csak az elektronikus kártyákkal kapcsolatban kevés a bizalom, és azt nem szokták engedni

Palee
Fizetni többnyire csak dombornyomásos bankkártyával, vagy hitelkártyával lehet.

A Visa elektron azt hiszem csak egy elektronikus kártya, azzal nem lehet interneten keresztül fizetni.

Bankkártyákat itt tudtok keresni, összehasonlítani: www.bankkartya.hu

ibronk
"an autocross area and a drag strip"
azért ez is kiralyos lesz

Alexease
Magyarorszagrol nem hiszem, hogy lehet fizetni😞((
Esetleg Visa-val, de annak valszeg nagy a koltsege. En dolgoztam "kintre", de valami kibaszott nagy rablas ami itt folyik.
De korbe erdeklodom, mert engem is erdekel a dolog.
(Bar "csak" 2 plusz palya, plusz 2-3 auto...)