Továbbfejlesztettem a hotlapos oldalt. Ha még emlékeztek rá, vagy egy-két hónapja csináltam, akkor úgy működött, hogy meg kellett adni minden adatot, a köridőt is, és fel lehetett tölteni a replay fájlt. Ezeket az időket rendszerezte, és külön listákat lehetett kérni a különböző pályák, autók szerint.
Na, most továbbfejlesztettem, az alapján, hogy a liveforspeed.net-en megadták gst és mpr fájlok header-jének leírását.
Most kétféle hotlapot lehet feltölteni.
1. valódi érvényes hlvc kört. Ekkor elég csak a gst fájlt megadni, és ebből kiszedi a program az összes adatot, a névtől kezdve a köridőig mindent.
2. multiplayer hotlapot. Ilyenkor meg kell adni a nevedet, mivel több ember is futott azon a versenyen, és meg kell tudni különböztetni, meg az autót is meg kell adni (csak becsületesen), mert az nincs benne az mpr fájl headerjében.
Még lehetnek vele gondok. Kettő biztos lesz. Az egyik az, hogy elképzelhető, hogy nem úgy adtam meg egyesek neveit, ahogy ténylegesen szoktak futni, ezért az ő köreiket nem fogja tudni a program regisztrálni, ha van ilyen, szóljatok nekem. A másik az, hogy nem tud túl nagy fájlt kezelni, így egy-egy nagyobb mpr fájlt úgy fog kezelni a program, mintha nem is adtál volna meg semmit. Remélem, azért még egy használható méretet fog tudni kezelni.