16311
-
#14127 Akkor vissza kell rakni azt, hogy te adhatod meg a köridőt, mert a gst-ben nem tárolja a best-et, ami nem hlvc (legalábbis a header-ben nincs benne).
Egyébként így gondoltam én is, csak rá kellett jönnöm, hogy ha nem hlvc, akkor üresen hagyja azokat a mezőket, amit szerettem volna. -
Vertic #14126 "Maximum lock (max. elfordulás): A maximális szög, amivel a kerekek fordulnak. Ez a beállítás nagyon hasznos, mert gyakran túl sokat kormányzok a játékban. Harminc fok nagyon sok, és a Turbo kb. 22-23°-os beállítással probléma nélkül kezelhető. Valójában a Turbot könnyebb így vezetni. Nagyon lassan haladva a pályán feltérképezheted mekkora az a szög, aminél az autó még könnyen kezelhető, de nem kell teljesen eltekerni a kormányt kanyarodáskor. A maximális elfordulás hatással van a joystick, egér, kormány érzékenységére is. Ugyanakkora úton precízebb kormányzást kaphatsz.
Caster: Ez a kormányzás tengelye, a tengely ami körül a kerék fordul. Úgy kell gondolni a Casterre, mint a biciklire. Minél jobban visszadöntöd (pozitív érték) annál kevésbé kanyarodik, de annál stabilabb (kevésbé ideges) lesz. A caster hatással van a camberre is kanyarodás közben: a pozitív caster bedönti a kereket, növelve a beállított cambert. Ezzel 0° körül lehet tartani a cambert egyenesben, míg negatív értéket kapunk kanyarodáskor. (leginkább elsőkerék hajtásnál). Figyelj az időszakos túlkormányzottságra magas caster esetén…
Inclination: Ez eléggé technikai, de lássuk. Ez a kormányzás tengelyének a kocsi középpontja felé hajlása. Nem vagyok benne biztos, mit is csinál, szóval majd frissítem, ha biztos leszek :)
Scrub Radius: Ez a távolság a kormányzás tengelye, és a kerék középvonala között, a földre vetítve. Az ideális távolság elméletileg nulla. Gyakorlatban ez nagyon idegessé teszi az autót, és nem ad semmi visszajelzést a vezetőnek. Általában az autók egy kis pozitív srub radiusszal rendelkeznek (a kormányzás tengelye beljebb van a kerék középvonalától). Ez több ellenállást és több visszajelzést jelent a vezető felé, így könnyebb irányítani, megbocsátóbb lesz az autó. Hatására a külső kerék bevezeti az autót a kanyarba, így stabilabbnak érezzük, mivel kevesebb a súlyáthelyeződés, azonban az elülső belső kereket hátrébb mozgatja, ami kigyorsításnál hátrányos lehet, a megnövekedett súlyáthelyeződés miatt."
Az André oldalán található setupguideból fordítottam, bocs ha valahol rossz a fordítás, a tartalomért nem vállalok felelősséget. :)
-
#14125 :)) Nem lehetne egy olyan opció is, hogy single, de nem hlvc? -
Marki.. #14124 nem tudom, de szerintem a toe-in itt se fokokban van -
dashed_ #14123 csatlakozom en is a fizetok taborahoz.. szal engem is jegyzeteljetek le.. :) -
Marki.. #14122 Hiba a fájl feltöltése közben.
Nekem ezt írja ki -
#14121 nekem most be van állítva az autopm szvsz zoralul veszi akanyarokat...csak valaki leírhatná hogy a steering alatt mik vannak mi az a caster stb..mert ezt nem vágom.. -
#14120 hát mg az elején alapbol olyan beállításom volt hogy elöl 1fok hátul fél fok dölés.. elöl összetartás 20 hátul széttartás 20...
sokaknál láttam hogy 0 volt meg iylenek de nembaj.. ők tudják..
és a házunkban van egy versenyző ő mondta hogy az 1 fok kurva kevés.. az ő autoján 2-3 fokok vannak a merciken meg 4-5 fokok vannak dölésileg...
összetartásra nemtudott mit mondani aszonta azt milliméterben mérik nem fokban... mondtam neki hogy 20 fok..aszonta hogy az kevés... -
#14119 Továbbfejlesztettem a hotlapos oldalt. Ha még emlékeztek rá, vagy egy-két hónapja csináltam, akkor úgy működött, hogy meg kellett adni minden adatot, a köridőt is, és fel lehetett tölteni a replay fájlt. Ezeket az időket rendszerezte, és külön listákat lehetett kérni a különböző pályák, autók szerint.
Na, most továbbfejlesztettem, az alapján, hogy a liveforspeed.net-en megadták gst és mpr fájlok header-jének leírását.
Most kétféle hotlapot lehet feltölteni.
1. valódi érvényes hlvc kört. Ekkor elég csak a gst fájlt megadni, és ebből kiszedi a program az összes adatot, a névtől kezdve a köridőig mindent.
2. multiplayer hotlapot. Ilyenkor meg kell adni a nevedet, mivel több ember is futott azon a versenyen, és meg kell tudni különböztetni, meg az autót is meg kell adni (csak becsületesen), mert az nincs benne az mpr fájl headerjében.
Még lehetnek vele gondok. Kettő biztos lesz. Az egyik az, hogy elképzelhető, hogy nem úgy adtam meg egyesek neveit, ahogy ténylegesen szoktak futni, ezért az ő köreiket nem fogja tudni a program regisztrálni, ha van ilyen, szóljatok nekem. A másik az, hogy nem tud túl nagy fájlt kezelni, így egy-egy nagyobb mpr fájlt úgy fog kezelni a program, mintha nem is adtál volna meg semmit. Remélem, azért még egy használható méretet fog tudni kezelni.
Itt van az oldal egyébként -
Marki.. #14118 Kifejtenéd bővebben? :D -
#14117 mit gondoltok a 2-3 fokos dölésről és 30%os összetartásról?:)
-
Vertic #14116 Oké, már értem :) -
Vertic #14115 Ez mit jelent? Hogy hitelkártyával is lehet nyomulni majd egyszerre többen, vagy külön-külön kell fizetni, de megy más nevére is? -
Marki.. #14114 csoportosan -
Marki.. #14113 igen, de az a lényeg, hogy credit kártyára is lehet majd később. -
#14112 Pár nap múlva bővítik a rendelés menetét, attól kezdve más userek nevére is menni fog :) -
Kacsa_ #14111 Se Paypal, se Szép doboz csak letöltés...:((
Lehet hogy érettségi(m) se lesz :)) -
#14110 Hurrá Paypal nincs Magyarországon. -
Marki.. #14109 Ez annyit jelent, hogy mivel nincsen paypal magyarországon ez a dolg így nem műkszik -
Kacsa_ #14108 Ezt lefordítaná valaki mit jelent? Angolból csak pénteken érettségizek -
#14107 "You can pay for them doing it via paypal and clearly stating the people's usernames, user ID's and amount they've paid in the payment notes.
Thanks for giving the opportunity to others!
Victor van Vlaardingen" -
#14106 mit gondoltok a 2-3 fokos dölésről és 30%os összetartásról?:)
-
Vertic #14105 Egyébként szerintem Prezsi hitelezőképessége is behatárolja az egyszerre fizetők számát, nem? :DD -
Vertic #14104 Természetesen személyre fog szólni. Még nem tudni pontosan mit és hogyan kell csinálni, mert Prezsi várja a választ LFS-techtől. -
#14103 Természetesen én is csatlakozom a csoportosan fizetők táborához. Gyanítom a ligatagok többsége ugyanezt fogja tenni, úgyhogy gondolom meg kéne várni mindenkit vele, felesleges lenne több kisebb csoportban fizetni.
Ezzel a csoportos befizetéssel még az lenne a kérdésem, hogy attól még személyre szól, tehát ha valaki más megveszi nekem, akkor én a racer checkpointban nem maradok továbbra is "demo racer"?
Meg meg kéne szervezni, hogy hogyan juttassuk el a pénzt ahhoz, aki végülis fizet.
-
#14102 ehhh :))) az egy film :))
(tudhatnád hogy az LFS-nél nincs jobb :) -
Kacsa_ #14101 Az autós játék? Jobb mint a LFS? -
#14100 LoL most néztem meg a Final Destination 2-t!! NAGYON KIRÁLY!! KÖTELEZŐ MEGNÉZNETEK !! :)) -
Kacsa_ #14099 Kuss kuss :)))) Nem is olyan mint 1 telefon :)
(köszi, persze hogy jó) -
#14098 ehh :)) ugye hogy megéri ?:) -
Kacsa_ #14097 241737912 -
Kacsa_ #14096 Van van. -
#14095 Van icq-d? -
Kacsa_ #14094 4100 FT hm...
1 üveg márkás whiskey vagy
4 üveg Cherry by Tesco vagy
2 üveg Vodka +1 Sió narancs vagy
1 csík Sophie Light vagy
+ a játékhoz nincs doboz, és még le is kell töltenem
Jó akkor ezt a játékot megveszem :DD -
Vertic #14093 12 angol font az első kiadásért (kb 4100HUF)
3 részben gondolták a teljes kiadást, (S1, S2, S3) a többi árát még nem lehet tudni. Lehet több is, kevesebb is, lehet, hogy nem is lesz S2, S3 - attól függ mennyien vesszük meg az S1-et :) -
Marki.. #14092 olyan dobozban lesz amilyenben szeretnéd, ha kiirod CD-re és beleteszed :D
Szóval csak netről lesz letölthető amihez lesz egy password, amivel unlockolhatod az új autókat és pályákat. -
Kacsa_ #14091 Akkor jó. Én is többet fogtam a kormányt mint a tankönyvet :) -
#14090 El ne mond anyáméknak, de nem vittem tulzásba :) -
Kacsa_ #14089 Norbi tudom nem ide vág, de halkan megkérdezném: Mennyit tanultál te? -
#14088 Netről lehet majd leszedni :((((