Ahogy gondoljátok. Én eddig sohasem tartottam itt a fórumban élménybeszámolót, egyszerűen azért, mert nem idevalónak tartottam. Akit nem érdekel, hogy én a 16. kör második kanyarjában mit csináltam mondjuk Palee-val, az miért olvassa?
Meg azért sem tartottam idevalónak, mert aki eddig is beszámolt a versenyélményeiről, az nekem úgy tűnt, mintha bizonyítványt magyarázna, sőt rosszabb esetben 5-ös bizonyítványt magyarázott (:D). És lehet hogy ugyanez a szöveg egy olyan helyen, hogy "versenyzői nyilatkozatok" vagy "interjúk" vagy akármi, már nem hangzana bizonyítványmagyarázásnak, mert erről szól az a dolog. Egyszerűen én így érzem.
Kicsit olyasmi, mint a best idők. Amikor mindenki elkezdte ide beírni a pb-it, akkor az milyen nyálas dolognak tűnt. Viszont úgy, hogy lett egy új topic, így teljesen máshogy jön ki a dolog (egyébként jónéhányan még mindig megfeledkeznek erről a topicról, nem is kell olyan messzire menni, hogy példát találjunk arra, hogy valaki (:D) ide írta a legjobb köridejét)