16311
  • Kacsa_
    Mi az az R1?
  • Marki..
    3x17.20=51.6
  • Marki..
    Lehet előfüzetni az R1 első kiadására, ha jól látom. Ára 17.20 euro 3 részből fog állni, nem 4-ből.
  • [Walaki]D`Lair
    VÁÁÁÁÁH!!! Ez kurvajó!!! Vannak benne ékezetek!!!
  • [Walaki]D`Lair
    Changes in patch D4
    ===================
    international keyboard and character support
    keyboard steer - new "limit multiplier" slider
    list of games groups wrong versions together
    FIX : OOS if joined host when someone is ready
    FIX : nogfx or invisible dedicated host crash
    FIX : player name was not stored at start of GST
    FIX : RAF data output not working on first lap
  • [Walaki]D`Lair
    :DDDDDDD
  • Marki..
    Kijött a D4 patch, azt nem tudom mit javít, mert hivatalosan még fent sincs, de itt van nem hivatalosan:

D4 Patch
  • ÁjjLe BoBBi
    >>utánozós majmok<< :)))))))))
  • zoli..
    >114< :)))))))))))))))))))))
  • [Walaki]D`Lair
    >>5674<<
  • [Walaki]D`Lair
    LOL
  • ÁjjLe BoBBi
    :)))
  • ÁjjLe BoBBi
    >>2000<<
  • Palee
    Yess! És akkor lehetne beszámolóra gyúrni, nem pedig vezetésre, sőt, vállalom a beszámolók írását!
  • FREAK
    LOL
  • Palee
    látom mindenkinek tetszett az ötlet :)))
  • Palee
    Utána csináljunk szavazást, hogy kié a legjobb beszámoló, meg minden!
  • Palee
    Valaki meg tudná írni helyettem a beszámolómat? Mer részegen vezettem, és már nem emlékszek :))
  • zoli..
    én nem írtam időt :)))))
  • tuero
    Én már elküldtem a saját beszámolómat. Remélem nem lett túl hosszú. Pedig így is egy csomó dolgot kivettem belőle :)
  • Kf1Robi
    sajta = sajat :)
  • Kf1Robi
    Akkor mi lesz ezzel, mert en is beszamolnek a futamrol, par mondatban a sajta szemszogembol, ha ugy megoldhato, hogy mailezem Freaknek es O folrakja az oldalra, a tobbiekevel egyutt...
  • tuero
    khhhhhh. (#14017)
  • zoli..
    annyi már nekem is,pedig 20 kört mentem kb :)))
  • Palee
    Így van
  • tuero
    Ahogy gondoljátok. Én eddig sohasem tartottam itt a fórumban élménybeszámolót, egyszerűen azért, mert nem idevalónak tartottam. Akit nem érdekel, hogy én a 16. kör második kanyarjában mit csináltam mondjuk Palee-val, az miért olvassa?
    Meg azért sem tartottam idevalónak, mert aki eddig is beszámolt a versenyélményeiről, az nekem úgy tűnt, mintha bizonyítványt magyarázna, sőt rosszabb esetben 5-ös bizonyítványt magyarázott (:D). És lehet hogy ugyanez a szöveg egy olyan helyen, hogy "versenyzői nyilatkozatok" vagy "interjúk" vagy akármi, már nem hangzana bizonyítványmagyarázásnak, mert erről szól az a dolog. Egyszerűen én így érzem.

Kicsit olyasmi, mint a best idők. Amikor mindenki elkezdte ide beírni a pb-it, akkor az milyen nyálas dolognak tűnt. Viszont úgy, hogy lett egy új topic, így teljesen máshogy jön ki a dolog (egyébként jónéhányan még mindig megfeledkeznek erről a topicról, nem is kell olyan messzire menni, hogy példát találjunk arra, hogy valaki (:D) ide írta a legjobb köridejét)
  • Palee
    Lemaradtatok a #14015-ösről :)))
  • Palee
    Én is csak azért nem nyilatkoztam, mert azt hittem, hogy nem tisztem.

Pedig milyen izgalmas lett volna, rajt-cél 6-ik helyet szereztem :)
  • FREAK
    thx
  • Kf1Robi
    En kiszamolom es mailezem :)
  • Ams
    kellett
  • Ams
    Én úgy is leírtam de nem kellet :D
  • Astaroth
    Szerintem az élményeinket megbeszélhetjük itt a fórumban!Eddig is ezt tettük.
  • FREAK
    hihi, azt ki kéne számolni, ahhoz meg nincs türelmem :DDDDDDDDDDDDD
  • tuero
    Én nyilatkoztam volna, már csak azért is mert annyira jó volt újra versenyezni, nagyon élveztem vasárnap, és ilyen hangulatban az ember szívesen megosztaná az összes hülye gondolatát másokkal, de valami miatt én úgy emlékeztem, hogy csak az első három helyezett versenyző nyilatkozhat, a fórumba meg nem akartam beírni ezeket.
  • Kf1Robi
    A vegeredmeny tablazatban az abszolut versenyidok fel lesznek toltve?
  • FREAK
    igen, azért 5-6 emberre számítottam..........
  • tuero
    Akkor ezek szerint a nyilatkozathoz csak írni kell az [email protected], és ha elég sokan nyilatkoznak, akkor felteszed?
  • FREAK
    1. Nagyon jó ötlet, tetszik, ha bevállalja valaki (Marki?), akkor felrakom

2. Ezzel az a helyzet, hogy összesen 2 nyilatkozat érkezett.... Ennek nem sok értelmét látom, ha a többséget nem érdekli ennyire a dolog, fölösleges, hogy mindig ugyanaz a 2 ember nyilatkozzon. Felőlem írhat az utolsó is, hely van a szerveren :D
  • tuero
    Freak! Van egy jó ötletem az oldalra. Lehet, hogy már neked is eszedbe jutott. A pályák menüponthoz kéne egy olyan, hogy valaki (pl. Marki) leírná, hogy hogyan kell menni ezeken a pályákon, olyan stílusban, mint a Forma-1-es versenyek előtt szokta az a versenyző, akit éppen rá tudnak venni, szóval minden kanyarban elmondaná, hogy milyen sebességi fokozatban, milyen sebességgel megy, hol mire kell vigyázni, meg egyéb érdekességek...
    Sőt akár olyat is el tudnék képzelni, hogy ha valakinek van ehhez megfelelő szoftvere, hogy egy gyors kört avi-ba átjátszani, és emberünk rámondaná ezeket a dolgokat. Szerintem állat lenne.

Másik a versenyzői nyilatkozatok. Ezt még nem látom az oldalon, pedig ez is érdekes lenne. Sőt szerintem az lenne jó, ha nem csak az első három (már csak azért sem, mert szvsz Marki nyilatkozatai lesznek a legunalmasabbak, Norbié, sem sokkal izgalmasabb, még a harmadik helyezetté lehet egy kicsit érdekes :)) ha mindenki elmondhatná a versenyt a saját szemszögéből. Ha ezt macerás megoldani, akár azt is el tudom képzelni, hogy nyitunk egy fórum threadet mondjuk "LFS nyilatkozatok" címmel, és oda mindenki leírná, hogy az ő szemszögéből milyen volt a verseny, másra nem használnánk azt a topicot.