Freak! Van egy jó ötletem az oldalra. Lehet, hogy már neked is eszedbe jutott. A pályák menüponthoz kéne egy olyan, hogy valaki (pl. Marki) leírná, hogy hogyan kell menni ezeken a pályákon, olyan stílusban, mint a Forma-1-es versenyek előtt szokta az a versenyző, akit éppen rá tudnak venni, szóval minden kanyarban elmondaná, hogy milyen sebességi fokozatban, milyen sebességgel megy, hol mire kell vigyázni, meg egyéb érdekességek...
Sőt akár olyat is el tudnék képzelni, hogy ha valakinek van ehhez megfelelő szoftvere, hogy egy gyors kört avi-ba átjátszani, és emberünk rámondaná ezeket a dolgokat. Szerintem állat lenne.
Másik a versenyzői nyilatkozatok. Ezt még nem látom az oldalon, pedig ez is érdekes lenne. Sőt szerintem az lenne jó, ha nem csak az első három (már csak azért sem, mert szvsz Marki nyilatkozatai lesznek a legunalmasabbak, Norbié, sem sokkal izgalmasabb, még a harmadik helyezetté lehet egy kicsit érdekes :)) ha mindenki elmondhatná a versenyt a saját szemszögéből. Ha ezt macerás megoldani, akár azt is el tudom képzelni, hogy nyitunk egy fórum threadet mondjuk "LFS nyilatkozatok" címmel, és oda mindenki leírná, hogy az ő szemszögéből milyen volt a verseny, másra nem használnánk azt a topicot.