• tuero
    Megvan, megszületett, igaz egyelőre nem túl szép, de hát a sajátunk!!!!!!

Nos, arról van szó, hogy én is rühelltem már, hogy a fórumon lassan több szám volt mint szó, mindenki a saját legjobb idejét osztotta meg a többiekkel. Amikor létrejött az LFS best idők topic, az egy fokkal jobb volt, de azt gondoltam, mégsem ez a legjobb megoldás. Úgy gondoltam, az lenne a legjobb, ha lenne egy saját listánk, ugyanúgy, mint a liveforspeed.net-en is van, de ide csak a magyar bajnokság tagjai iratkozhatnának fel (attól még lehet a topicon is jelezni az új idődet, de hát a lista az lista, az mindig ott marad).

Nézzétek meg a következőt: http://members.lycos.co.uk/humigeri/. Ha érdekesnek találjátok, akkor Freak be is linkelhetné a hivatalos honlapra.

Szal, hogy kell ezen az oldalon az új idődet bejegyezni: Hotlap bevitele, utána kiválasztod, hogy mely listára iratkozol fel (pálya, autó, hlvc-ok-e a kör), majd kiválasztod a nevedet, beírod a köridődet 5 számjegyen, csak a számokat, tehát egy 1.31.62-es kör nem más, mint: 13162. Légyszíves ezt ne baszd el, mert kavarodások lehetnek belőle, és nem nagyon vannak ellenőrzések erre a mezőre. Végül kiválasztod a replay fájl nevét, majd OK.

A Hotlap linken meg tudod nézni a listát, kiválasztod a pályát, autót, hogy hlvc-ok-e a kör, és az ok-val meg tudod nézni a sorba rendezett listát (és letölteni a replay fájlt).

Az igaz, hogy nem túl szép, meg némi finomításra szorulna egy-két dolog (pl. a köridő beírása), úgyhogy ha valakinek van kedve egy kis dizájnnal tökölni, meg finomítgatni, azt örömmel fogadom.

Az is kicsit el van még nagyolva, hogy bármilyen fájlt elfogad, az upload során átnevezi .gst-re, de mondom, e mögött bármi lehet, kérlek ezzel ne éljetek vissza, csak valódi gst köröket töltsetek fel.
    Esetleg ha gondoljátok mpr-eket is elfogadhatunk, de akkor kicsit át kell írni a progit, hogy ne gst-re nevezze át, meg hát félő, hogy egy-két rohadt nagy fájl feltöltése után elfogy a kvóta a lycos-on.