16311
  • [Walaki]D`Lair
    De neki jó gépe van, ő szereti azt a gépet...

Apor - Fourtyseven powered by the brand new Triple A machine! (AaA - Amd,Abit,Ati)
  • [Walaki]D`Lair
    Főleg, hogy 1GHz-es Duron-ja van :DDDD
  • Jacek
    nem azert irtam de korul kell nezni olvasgatni es nem _Joco-ra gondoltam a GFFX topikban:DDDDDD
  • seAke
    Hát ja csak nem szeretem a Radeonokat,mert egyik haveromnak van (to walaki:APOR) és állandóan fagy,meg anyázás...de mondjuk ezeket az új atikat megizzasztanám egy LAN-PArty erejéig,lehet hogy megpróbálok beszerezni egy tesztpéldányt,hogy véleményt alkothassak,mert én már nemhiszek senkinek ilyen téren.Nekem az számít amit látok,tapasztalok,ahhh!
  • Jacek
    hat gyenge a 9500 kepest es egyre noni fog a szakadek a ket kartya kozott
  • seAke
    Sorry Geforce 2 Mx 400
  • seAke
    G4 TI4200 az a frankó!Jövö héten veszem!(Mondjuk ideje is van mert kicsit régi ez a GT2 Mx400 :) )
  • Ams
    Apám n.ker. beszállítója
  • Ams
    Cikkszám:
    GIGABYTE R9700PRO

Kp. ár: 77630 HUF
  • Ams
    ATI RADEON 9700PRO 128MB DDR TV 63 940 Ft
  • ÁjjLe BoBBi
    :))) én nemtom hogyan veszem, de valszeg használt lesz( hülye lennék kiadni annyit értük amennyi most a bolti)
  • ÁjjLe BoBBi
    hát nemtom a 9500Pro az talán 55 körül van
  • ÁjjLe BoBBi
    ja vagy 9500Pro-t vagy ha minden jól megy akkor 9700Pro-t
  • ÁjjLe BoBBi
    én is azt veszek most :)
  • seAke
    Csini!
  • ÁjjLe BoBBi

Na igy néz ki szoftverbe az LFS :)
    S3 Trio Power 4 :))
  • Kacsa_
    Nem is állt szándékomba "elkérni" :))
  • Kacsa_
    Akkor a barátnődnél legyek mindenre nyitott?
  • seAke
    ....te ilyen kis buzi lehetsz....(by fura hangú faszi aki ócsárolja az operátort)-zoli semmi személyes indok nem vezérelt előző soraim írásakor,de felelősséget azt nem vállalok:)
  • seAke
    :)
  • [Walaki]D`Lair
    Asszem a következő szezon nagy versenyei a következő csapatok között lesznek : DOZER Team ; ZOKA Team ; HSF Racing Team....továbbá: KADETT Racing Team ; AMG Team ; PussyHuntaz (?)
  • Kacsa_
    Nyitott vagyok mindenre
  • seAke
    Nem jön valaki Game táborba? www.megesz.hu
  • tuero
    Semmi baj, javítva....
  • [Walaki]D`Lair
    mondom...sima Devils setup (najó...itt-ott átalakítgatva :)
  • [Walaki]D`Lair
    bazz..én meg multiban nyomtam ennyit...:-/
  • Astaroth
    HELYBŐL ELBASZTAM NAGYON SAJNÁLOM
    ha lehet helyből töröld ki.
    Ha nem akkor én vagyok a világ legnagyobb marhája
  • [Walaki]D`Lair
    sorry....Only for HSF Team...:-/
  • seAke
    Istenkirály lett Gergő gratulálok!És külön öröm,hogy Én is ott vagyok!LOL!
  • tuero
    Megvan, megszületett, igaz egyelőre nem túl szép, de hát a sajátunk!!!!!!

Nos, arról van szó, hogy én is rühelltem már, hogy a fórumon lassan több szám volt mint szó, mindenki a saját legjobb idejét osztotta meg a többiekkel. Amikor létrejött az LFS best idők topic, az egy fokkal jobb volt, de azt gondoltam, mégsem ez a legjobb megoldás. Úgy gondoltam, az lenne a legjobb, ha lenne egy saját listánk, ugyanúgy, mint a liveforspeed.net-en is van, de ide csak a magyar bajnokság tagjai iratkozhatnának fel (attól még lehet a topicon is jelezni az új idődet, de hát a lista az lista, az mindig ott marad).

Nézzétek meg a következőt: http://members.lycos.co.uk/humigeri/. Ha érdekesnek találjátok, akkor Freak be is linkelhetné a hivatalos honlapra.

Szal, hogy kell ezen az oldalon az új idődet bejegyezni: Hotlap bevitele, utána kiválasztod, hogy mely listára iratkozol fel (pálya, autó, hlvc-ok-e a kör), majd kiválasztod a nevedet, beírod a köridődet 5 számjegyen, csak a számokat, tehát egy 1.31.62-es kör nem más, mint: 13162. Légyszíves ezt ne baszd el, mert kavarodások lehetnek belőle, és nem nagyon vannak ellenőrzések erre a mezőre. Végül kiválasztod a replay fájl nevét, majd OK.

A Hotlap linken meg tudod nézni a listát, kiválasztod a pályát, autót, hogy hlvc-ok-e a kör, és az ok-val meg tudod nézni a sorba rendezett listát (és letölteni a replay fájlt).

Az igaz, hogy nem túl szép, meg némi finomításra szorulna egy-két dolog (pl. a köridő beírása), úgyhogy ha valakinek van kedve egy kis dizájnnal tökölni, meg finomítgatni, azt örömmel fogadom.

Az is kicsit el van még nagyolva, hogy bármilyen fájlt elfogad, az upload során átnevezi .gst-re, de mondom, e mögött bármi lehet, kérlek ezzel ne éljetek vissza, csak valódi gst köröket töltsetek fel.
    Esetleg ha gondoljátok mpr-eket is elfogadhatunk, de akkor kicsit át kell írni a progit, hogy ne gst-re nevezze át, meg hát félő, hogy egy-két rohadt nagy fájl feltöltése után elfogy a kvóta a lycos-on.
  • Astaroth
    Van szerverem ha akartok látogassatok meg master2+alapgep
  • seAke
    LFS Best idők a Játékosok fórumában
  • [Walaki]D`Lair
    itt lép be a jó setup :DDDD
  • [Walaki]D`Lair
    jaja....Devils setuppal
  • Astaroth
    Ti napi hány órát gyakoroltok mert én már nem igen tudok fejlődni.
  • Astaroth
    csak igy lazán?
  • [Walaki]D`Lair
    LFS Idők...

Amúgy most mentem 1:30.34-et...a GTi-vel...(az eredetivel)
  • Astaroth
    Sorry Seake!de milyen topikot hoztak létre?
  • [Walaki]D`Lair
  • Ams
    1. kanyar 190, nem 150!