Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
Cvd #2349 Hihetetlenül kiszámítható vagy.:) Természetesen meg kellett szólalnia kamm-nak (hamár emlékeztettelek rá, de eddig miért védekezett? Ja persze, csak néha jár erre..), de eddig mindig keményen fogalmazott, most meg hirtelen nyájas lett. Ugye ki kellett hangsúlyozni hogy egyáltalán nem a te stílusodban ír, de hirtelen ekkora váltás? Ugyanúgy átlátszó mint eddig. És még valami:
"ezen urrol kesobb kiderult, hogy feluletes, ujsagbol/internetrol szerzett ismeretei vannak mindossze a temaban, igy igen nehez lett volna vele ertelmesen vitatkozni..." - Namost akkor ugye a Gef2 óta nem láttál otthon nVidia kártyát, most AZONNAL fejezd be a hozzászólogatásokat nVidia témában (sőt a legtöbb ATI kártyát is hanyagolhatod), hisz csak felületes "internetről" (mert ugye újságot nem olvasol) szerzett ismereteid nem elegek fajsúlyos vitához.:) Az IP dolog meg lehet hogy meglepő lesz, de pl. anonim proxy/másik gép - ezek a módszerek amik egy ügyesebb ovodásnak is mennek, hogy a többit ne is említsem.
A vitánkhoz meg annyit, hogy hiába mondasz el valamit sokadszorra, az semmivel sem lesz igazabb mint az első alkalommal. Te nem írsz példát amikor engem vádolsz, vagy olyat írsz amit nem is mondtam. Én meg idézem tőled a bizonyos részt a forrás megjelüölésével, vagyis ha ferdítenék is, el lehet olvasni a te eredeti szavaidat. Na most akkor miért én ferdítek? Ennyire már illene felnőtten gondolkozni. Nem engem égetsz a #2311-hez hasonló hozzászólásokkal, hanem magadat. Illetve engem is, mert belemegyek ezekbe a butaságokba, de ennél jobban zavarna ha nem reagálnék a hülyeségeidre. Úgyhogy ha valamit félremagyarázok szerinted, akkor jelöld meg a forrást, utána jöhet a kommented. Egyébként mivel tényleg nem vezet a vita sehová, akár be is fejezhetjük. Te is leírtad ezerszer a te álláspontodat meg én is. Multkor bevált az hogy nem írtál butaságokat jó darabig, nem is volt vita. Talán próbálkozzunk meg megint ezzel. De alőre szólok, ha megint butasággal jösz, akkor ugyanúgy ki foglak javítani mint eddig.