5388
Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
jo, de csak akkor erdemes feltenni, ha dx9-es kareszod van -
Cvd #2368 Lassabb volt a 3.2-nél, meg hibázott D3 alatt. Meg a Splinter Cell-nél is, ott volt az a hiba amit relaks is említett az előbb. -
Azért nem 3.4-el tesztelték, mert a fényeknél csúnyán hibázott (az arc mögötti ablak árnyéka látszott a fejen keresztül) -
Borg #2366 #2325
Úgy lásztik csak te nem fogtad még fel, hogy a doom3nak semmi köze nem volt a 3.4 problémához, hanem ott az nv30 render path miatt van a gond...
De még mond el párszor ezt lécci. -
ellentmondás.
ha nem a 3.4-essel tesztelték, akkor miért adta az ATI a 3.4-est a teszthez? -
Cvd #2364 Mint azt már kitárgyaltuk, a Doom3-at nem a 3.4-gyel tesztelték, másrészt a béta 3.4-est az ATI adta a teszthez. Ha bugos, akkor minek azt küldték? Magukra vessenek akkor is, ha tényleg visszafogta az eredményt a driver. -
Borg lebukott...
http://borg.levantartoztatva.hu/allattarto/budapest/F
muháháháháháháháhá -
Borg #2362 Egyébként láttátok az NV35 sample kártyához képest az MSI mennyivel kisebb? Kb 3centivel.
Namost a furcsa ebben csak az, hogy hovás is tűnt vajon az a rengeteg kondi, bizbasz a kártyáról, ami azon a 3centin volt?
(vicc?) Mondjuk azok feleltek a tesztekben a jó képminőségért?:)
Hát persze, arra végülis később már nem lesz szükség, csak az előzetes tesztekben megfelelés a lényeg:) -
Borg #2361 Mint már azt kitárgyaltuk itt, egyrészt az anandtech béta és bugos driverrel tesztelt (a 3.4-et csak utána adták ki), másrészt a doom3ban még van nv30 render path, azér volt gyorsabb az FX.
Magyarul nem mérvadó a teszt. -
[hüle képet vág, mert nem érti a mondatot] -
ja erdekes a ott eltunnek dolgok:)) -
Majdkapsz, hogy renderpath megmittudomén. A végleges dúm3-ra leszek kiváncsi!
Az ut2k3 mindenesetre hihetőbbnek tűnik. -
Szerintem elég brutális a 5900 ultra legalábbis az alábbi teszt alapján --> Geforce Fx 5900 ultra teszt -
ha jol melekszem a sima 5600 GF4 alatt teljesit -
Előző modellek értsd = Előző Geforce kártya sorozat -
Szasztokz!
Az 5600-as FX teljesítménye kb. hova tehető, ha az előző modelleket vesszük figyelembe?
Ez is "MX" kategória, vagy mi?
:-) -
Borg #2351 Hát lehet, de szegény cvd üzenetét azért még itthagyom, hadd röhögjön mindenki az összeesküvés elméletén. Elöször azt hittem hülyéskedik, de már látom hogy teljesen komolyan becsavarodott:)
Ég mint a rongy, aztán csak magyarázkodik össze vissza:) Ahogy szokott... -
jovan assem eleg elsz az összeesküvés elméletekböl...
borg ideje lenne ujra torolgetni...! -
Cvd #2349 Hihetetlenül kiszámítható vagy.:) Természetesen meg kellett szólalnia kamm-nak (hamár emlékeztettelek rá, de eddig miért védekezett? Ja persze, csak néha jár erre..), de eddig mindig keményen fogalmazott, most meg hirtelen nyájas lett. Ugye ki kellett hangsúlyozni hogy egyáltalán nem a te stílusodban ír, de hirtelen ekkora váltás? Ugyanúgy átlátszó mint eddig. És még valami:
"ezen urrol kesobb kiderult, hogy feluletes, ujsagbol/internetrol szerzett ismeretei vannak mindossze a temaban, igy igen nehez lett volna vele ertelmesen vitatkozni..." - Namost akkor ugye a Gef2 óta nem láttál otthon nVidia kártyát, most AZONNAL fejezd be a hozzászólogatásokat nVidia témában (sőt a legtöbb ATI kártyát is hanyagolhatod), hisz csak felületes "internetről" (mert ugye újságot nem olvasol) szerzett ismereteid nem elegek fajsúlyos vitához.:) Az IP dolog meg lehet hogy meglepő lesz, de pl. anonim proxy/másik gép - ezek a módszerek amik egy ügyesebb ovodásnak is mennek, hogy a többit ne is említsem.
A vitánkhoz meg annyit, hogy hiába mondasz el valamit sokadszorra, az semmivel sem lesz igazabb mint az első alkalommal. Te nem írsz példát amikor engem vádolsz, vagy olyat írsz amit nem is mondtam. Én meg idézem tőled a bizonyos részt a forrás megjelüölésével, vagyis ha ferdítenék is, el lehet olvasni a te eredeti szavaidat. Na most akkor miért én ferdítek? Ennyire már illene felnőtten gondolkozni. Nem engem égetsz a #2311-hez hasonló hozzászólásokkal, hanem magadat. Illetve engem is, mert belemegyek ezekbe a butaságokba, de ennél jobban zavarna ha nem reagálnék a hülyeségeidre. Úgyhogy ha valamit félremagyarázok szerinted, akkor jelöld meg a forrást, utána jöhet a kommented. Egyébként mivel tényleg nem vezet a vita sehová, akár be is fejezhetjük. Te is leírtad ezerszer a te álláspontodat meg én is. Multkor bevált az hogy nem írtál butaságokat jó darabig, nem is volt vita. Talán próbálkozzunk meg megint ezzel. De alőre szólok, ha megint butasággal jösz, akkor ugyanúgy ki foglak javítani mint eddig. -
Nvidiás, atis, amdés, inteles, matroxos, sis-es, ésatöbbi jöhet. Pláne, ha fizetnek azért, hogy reklámozom őket
-
nekem simán kéne nvidiás poló, pedig ATI-m van. -
Borg #2346 Ugyan, hagyd.
Az intézetben csak otthonkában lehet úgyis, abból meg már van envídiás neki:) -
Pimmaaaaaaasz!!!
-
Borg #2343 Kössz a tisztázást.
Asszem Cvd akkor nem itt kellene égetned magad tovább, ugye.
És ez vonatkozik rád is, atinever.
Ezekután már ugyis csak a nulla tartalmú flame jönne részetekről (mint eddig..), szal talán be is fejezhetitek itt ezen a ponton. -
[Walaki]D`Lair #2337 én is ezen röhögök.... -
Borg #2336 Csak jöjjön már ki egyszer.
Múltkorokban már majdnem megjelent, aztán 1 hét, 2hét, és már több hónapja csak csúszik... -
ez is egy lehetoseg:D -
Vagy mindenki derul! -
A 3dmark03 gyakorlatilag endzsindemóvá süllyedt. Olyan cuccos kéne, ami a nyers dolgokat is méri (hasonló, mint a pixelshader2.0 a 3dmarkban, feltéve, hogy az ott az elefántos demó, de ott meg a túl sok háromszög lehet lassító dolog)
Na, hogy gyorsan végére érjek: Olyan cuccos kéne, ami a nyers fícsöröket teszteli, és ami kell hozzá (textúra, háromszög) az akár ultralowrémronda is lehet (sztem) -
En most mar csak arra volnek kivancsi, hogy mennyit estek az nvidia piaci reszvenyeinek az arai! -
Borg #2330 De. Erre van pl a 3dmark03, ami a többi hardvertől viszonylag függetlenül képes mérni.
Csak éppen a kártyákat nem csak a sebességük jellemzi. -
En hulye vagyok ehhez, de nem lehetne a grafkartyak sebesseget szamszeruleg megmerni?
Vegulis GPU majnem CPU! -
Borg #2328 Miért, szerinted mégis min röhögök itt?:)
Tudod, ha nekiállnék moderálni őket, akkor úgyis csak jönnének a nagy dumával megintcsak:)
Had pattogjanak, majd megunják:) -
Ti most azon b@sz@kodtok, hogy ki Nvidias, ki Atis, raadasul lemondjatok egymast a sarga foldig!
Nem arulkodik ez mindkettotok IQ szintjerol? -
Borg #2326 Ez röhej komolyan 
El kell hogy keseritselek, de tényleg nem irtam még SOHA más néven ebbe a fórumba. Tudod, felmerült moderátorok között is levlisten, hogy mindenki használjon másik nicket, én ezt alapból elvetettem.
Sőt, akár regisztrálhattam volna atinever nickjét is, és máris nem pattogna, ha ilyen módszerekkel akarnék élni, de nem tettem. Sőt, már a te hozzászólásaid sem lennének itt ha nem akarnám, de jól elszórakozok rajtad, öszintén szólva:)
Tudod mit? Te meg atinever vagy.
Mindketten ugyanúgy görcsösen próbáljátok elferditeni amit mondok, meg ellentmondani a tényeknek, sokszor már röhejesen gyenge érvekkel.
Na, erre mit lépsz?
Tiszta hülye vagy hallod, már bocs, hogy ilyent kell mondjak...
Idehivom neked a többi moderátort, megnézik neked IP alapján is, hogy nem én voltam, te meg majd égsz (megint:) mint a rongy
-
Borg #2325 Miről beszélsz te ember?
Doom3 kapcsán nem is a clipping meg early Z culling miatt állt fenn a csalás, hanem az NV30 render path miatt.
Már megint ugyanúgy félrebeszélsz. -
Cvd #2323 1.Nem a te stílusod? Multkor jött ez a kamm "Kedves Cvd" meg "Tisztelt Cvd" kezdetű mondatokkal. 100-ból kb. 1-2 embernek van ilyen stílusa - érdekes módon neked meg kamm-nak is.
2. Többször is hozzászólt már, de érdekes módon mindig akkor, amikor az eredeti nickedet éppen a sárga földig lealázták, és nem volt már annyi észérved se mint általában, végképp nevetségessé váltál. És aztán újra eltűnik, máskor nem szólal meg. Miért? Folyamatosan olvassa a fórumot ha egyszer tudja mi megy itt.
3. A multkori esetnél is ordított hogy te vagy az, és amikor ezt jeleztem, akkor Borg néven írtad is hogy nem te vagy kamm - de kamm nem írta hogy ő nem te vagy. Logikus: elfelejtkeztél arról akkor is meg most is, hogy két személynek kell tűnnöd, így mindkét névvel tiltakoznod kellene nem csak az egyikkel. Újabb bukta.
Ez 3 külön-külön is majdnem teljesen bizonyítóértékű tény együtt bőven 100%. Hiába jösz IP-vel meg hasonlókkal, az semmit se jelent. Az ír a megszokottjától más IP-ről aki akar, és ért a dologhoz egy kicsit. Sőt, érteni se nagyon kell, elég egy másik gépről írni. És ha egyszer már visszamenőleg módosítgatsz a hozzászólásokban, akkor ez igazán belefér a rólad kialakult képbe. -
egyetértek -
Cvd #2319 Ezt ezredjére írod, de senkit se tudz becsapni vele, aki olvassa a fórumot. Így elsőre is felesleges volt. Amíg te általánosságban vádolsz engem mellébeszéléssel meg hasonlókkal, addig én bizonyítom ugyanezt rólad. És ha még ezerszer is jössz ezzel, akkor is ugyanez marad az állás.
Azt is nem egyszer leírtam hogy nem vagyok nVidiás. Így nem vagyok az ATI-sok ellen sem, csak a hülyeség ellen. Ezért van az hogy mindig veled akadok össze. Ja és még nem említettem, de a következő kártyacserénél 8év végén) szinte biztos hogy ATI kártyát veszek. Ennyire vagyok nVidiás.
A Doom3 dologban meg megint osztod az észt, holott alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, de most felvilágosítalak: Az nVidia akarta adni a tesztverziót, ami egy általuk kialakított fix kameramozgásos teszt lett volna (mint pl. a 3DMarkok). Csakhogy ezt Carmack nem engedte, és ő adta a tesztverziót pár oldalnak, mert nem akart semmilyen előnyt adni az nVidiának. Namost így elég nehéz lehetett vele csalni, mert akkor ugye Carmack is benne van. Innentől kezdve a csalást el lehet felejteni, az NV35 ennyivel jobb D3 alatt jelenleg és kész. Az más kérdés, hogy egy halom oldal tényleg piszkálja emiatt a HardOCP-t, de Carmackot kellene b*sztatni, és nem azt aki kapott. Persze őt senki se meri. Egy tesztoldal ne egy másikat fikázzon ezért a lehetőségért, hanem nézzen körül otthon, mert oka volt hogy nem kapta meg ő is. Felettébb érdekes, hogy ezután 2 nappal előjön az Etech (meg a Beyond3D - apropó, van már magyarázatod a képek egyezésére?) a csalással, holott úgy tűnik hogy nem csak az új driver csinálja a dolgot, vagyis már régen tudhatnak róla. Persze lehet véletlen is.. -
www.guru3d.com-on van egy cikk, hogy az nv kiadott egy videót a gffx-ről. Érdemes megnézni, nagyon súlyos! (wmv fájl)