Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
  • Cvd
    Ezt ezredjére írod, de senkit se tudz becsapni vele, aki olvassa a fórumot. Így elsőre is felesleges volt. Amíg te általánosságban vádolsz engem mellébeszéléssel meg hasonlókkal, addig én bizonyítom ugyanezt rólad. És ha még ezerszer is jössz ezzel, akkor is ugyanez marad az állás.

Azt is nem egyszer leírtam hogy nem vagyok nVidiás. Így nem vagyok az ATI-sok ellen sem, csak a hülyeség ellen. Ezért van az hogy mindig veled akadok össze. Ja és még nem említettem, de a következő kártyacserénél 8év végén) szinte biztos hogy ATI kártyát veszek. Ennyire vagyok nVidiás.

A Doom3 dologban meg megint osztod az észt, holott alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, de most felvilágosítalak: Az nVidia akarta adni a tesztverziót, ami egy általuk kialakított fix kameramozgásos teszt lett volna (mint pl. a 3DMarkok). Csakhogy ezt Carmack nem engedte, és ő adta a tesztverziót pár oldalnak, mert nem akart semmilyen előnyt adni az nVidiának. Namost így elég nehéz lehetett vele csalni, mert akkor ugye Carmack is benne van. Innentől kezdve a csalást el lehet felejteni, az NV35 ennyivel jobb D3 alatt jelenleg és kész. Az más kérdés, hogy egy halom oldal tényleg piszkálja emiatt a HardOCP-t, de Carmackot kellene b*sztatni, és nem azt aki kapott. Persze őt senki se meri. Egy tesztoldal ne egy másikat fikázzon ezért a lehetőségért, hanem nézzen körül otthon, mert oka volt hogy nem kapta meg ő is. Felettébb érdekes, hogy ezután 2 nappal előjön az Etech (meg a Beyond3D - apropó, van már magyarázatod a képek egyezésére?) a csalással, holott úgy tűnik hogy nem csak az új driver csinálja a dolgot, vagyis már régen tudhatnak róla. Persze lehet véletlen is..