Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
Borg #2311 Furcsa dolog amit művelsz hallod, a saját bénázásod próbálod úgy beállitani, mintha az én hibám lenne...
Aki követte a vitákat, úgyis egyértelműen látja mi a helyzet,
1. Belinkelek, bemásolok egy hirt. Vagy vitát, véleményt külföldi fórumokról. Mert legalább kettönk közül egy valaki képes cselekedni is, nem csak kötözködni.
2. Te rögtön elbirálod, hogy nvidia éltető e vagy sem, ezekután ha nvidiát negativ fényben tünteti fel, vagy szerepel benne az ATI szó, máris beállitod úgy, mintha én találtam volna ki. Holott mindenki számára egyértelműek a leirt dolgok, és a mögötte rejlő tények.
3. Visszavágok neked, mert megint hülyeségeken kötözködsz, feleslegesen, és nulla információval.
4. Te elferdited, kiforgatod a szavaimat, és megpróbálod úgy beállitani, minhta neked lenne igazad, holott egyetlen észérved sem volt, csak a kötözködés abba amit én irtam.
Ennyire fáj neked, hogy az nvidia semmi értelmeset nem tud mostanában felmutatni?
5. Ugyanazt a kötözködési kört eljátszod ezekután ujra és ujra, mintha a 28adik körben már hatással lehetne valakire is, holott már az elsőben is baromság volt.
Ráadásul ez a gebeszkedés itt, meg a gyanusitgatás, hogy kamm én voltam... röhej, ebből is látszik hol a szemellenző...
Ismerős?
"Tickle us, do we not laugh?
Prick us, do we not bleed?
Wrong us, shall we not revenge..."