Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
Cvd #2308 Sehol nem mondtam hogy te találsz ki minden hírt, csak azt hogy egy részüket igen, amik általában elképesztő butaságok. Egy részüket meg elferdíted (elfelejted pl. megemlíteni, hogy a cikkíró is találgat, te már atombiztos tényként közlöd, ez tipikus), és így tovább.
"A driverrel kapcsolatban meg, TE állitottad, hogy a detonator nem végleges volt, amivel teszteltek, én meg állitottam rá, hogy a 3.4 sem. Na itt a másik oldal.
Persze sokkal egyszerűbb elferditeni, szokásod szerint." - Még mindig hazudsz és ferdítesz, ugyanis ÉN sem mondtam hogy béta lenne a detonator, csak azt, hogy nem biztos hogy a legújabb 44.03-asban már tökéletesen kezeli az 5900-ast, meg hogy az Etech tesztben akár bétával is tesztelhettek. Te erre piszkosul nem helyeseltél csak nyomtad a "Béta 3.4" dumádat. Úgyhogy bukta van, hiába akarsz félrebeszélni. Vissza lehet olvasni.
"Majd én is összeválogatok egy egy szót a hozzászólásaidból, aztán olyan dolgokat tudok kiferditeni belőlük amit soha nem állitottál.
Nem lesz nehéz dolgom, bár ezt neked úgysem kell elmagyaráznom." - Namost te vagy az aki rendszeresen olyan dolgokat adsz a számba amiket nem mondtam (nincs is sehol leírva ugye), míg én konkrét dolgokat idézek tőled a forrás megjelölésével, vissza lehet olvasni az eredetit is. Ha ferdítenék, akkor én is azonnal labuknék vele mint te. példának ott a #2258 vagy a #2213. De ez persze nem akadályoz meg abban, hogy legközelebb is előgyere ezzel..
". Illetve csak azért pártatlan egy oldal, mert az nvidia lett jobb benne???
Ez miért nem jut eszedbe? Na hol a szemellenző?" - Egy szót se szóltam pl. a THW-tesztekhez, ott tényleg rezeg a léc. Csak épp te olyan oldalakat is lenVidiázol, akik eddig abszolút semlegesek, ez a külömbség. Ráadásul egy teszt alapján, holott régebben te magad mondtad, hogy nem nVidia pártiak.
"Még mindig a SEMMIRŐL vitatkozol, de egyre gyengébben...." - Hát, szerintem te biztos hogy MINDENRŐL egyre gyengébben vitatkozol.:) Csak két jótanács: 1. Ne írj hazugságokat, azonnal lebuksz vele. 2. Ha tévedsz (vagy mégis hazudsz), akkor ismerd be, ne kapálózz még több hozzászólással később is a dologhoz. Ettől "felnőtt" valaki stílusa.