Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
  • Cvd
    "Uhum, akkor ugyanott vagyunk ahol a part szakad. Szerinted még mindig én vagyok a hibás azért, hogy az nvidia nincs túl rózsás helyzetben mostanában. HA NINCS POZITIV HIR RÓLA, NEM IS TUDOK POZITIVAT BERAKNI. Tudod? Ennnyire egyszerű. De egész nyugodtan tehetsz valamit te is a topicért, az örökös NULLA tartalmú kötözködésed helyett, ugye." - Te már akkor fikáztad az FX-et, amikor még szinte semmi hír nem volt róla. Az én hozzászólásaim meg nagyrészt nem lennének, ha hen írnál hülyeségeket. Ugyanis nem szokásom beszúrogatni híreket, mivel a topicot olvasók elolvassák őket az eredeti helyükön is. Szokásom viszont helyreigazítani a butaságaidat.

"MINDEZEK ellenére mégis CSAL BENNE AZ NVIDIA. " - Vagyis két oldal szerint (akiknek érdekes módon ugyanazok a sajátként kiadott képeik, erre még mindig nincs magyarázat ugye?) csal. Van egy nagyon egyszerű megoldás: Megvárjuk az nVidia válaszát, pl. a következő driver formájában, ami nem hibázik vagy csal, megnézzük az eredményt, és akkor kiderül hogy mi volt. Az fogja majd bizonyítani a dolgot, és egy szót se szólok a témában ha tényleg csalt az nVidia, amire és is esélyt látok. Csak veled ellentétben én nem tartom 100%-nak.

"Komolyan mondom, igencsak gyenge volt azt állitani hogy ATI adta a kezükbe a teszteléshez" - A bizonyos tesztig semmi bajod nem volt az Anandtech-el, te magad írtad. Most meg hirtelen nVidia pártiak, csak mert nem az jött ki ami neked tetszik. Ott van az oldalon feketén-fehéren, de mivel nem szokásod ezeket rendesen elolvasni, beszúrom neked:
    "Both ATI and NVIDIA provided us with new drivers for this review; ATI gave us their new Catalyst 3.4 drivers while NVIDIA provided us with their new Detonator FX drivers (44.03)." - Ez 12-ei teszt, az ATI meg hallgat azóta is. Mellesleg megismétlem: Az Etech egy szót se ír arról, hogy mivel hajtották a tesztben a kártyákat..

"Másrészt, magyarázd el nyugodtan, hogy miért is veszi ki carmack az összes render pathet a doom3ból, ha ennyire okos vagy. Kiváncsian várom, hogy az Ő nyilatkozatát hova ferdited el. " - Erre már válaszoltam a #2223-ban. Nem tudom miért veszi ki, és nem látok rá okot se, de nem is mondtam hogy nem mondott ilyet. Olvasni, nem fikázni..

"Igy utólag megjegyezném, hogy ha ELOLVASNÁD amit irtam, pont azért irtam a béta drivereket, mert MIND2 kártyát olyannal tesztelték. Ezt persze te rögtön elferditetted úgy, mintha azt állitottam volna, hogy csak ATI oldalról volt inkonzekvens a teszt." - Vazzeg te komolyan azt hiszed hogy minden úgy van ahogy te akarod? Akkor tessék, miket írtál eddig:
    - #2213:"3.4-es catalyst mégis mi volt, amivel a te általad dicsőitett anandtech tesztben szerepelt a 9800as?" - Hol a másik oldal?
    - #2225:"vagy a 3.4-es KI NEM ADOTT, BÉTA driverrel készült anandtechesre" - Hol a másik oldal?
    - #2248:", mint a BÉTA, BUGOS, KI NEM ADOTT, 3.4 DRIVERREL készült anandtech tesztben" - Hol a másik oldal?
    Na látod az ilyenek miatt röhög rajtad mindenki. Meg az olyanok miatt, amiket a #2221-ben találsz.