Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
  • Cvd
    Márpedig a te részedről felettébb hit kérdése, és nagyon kis részeben a tudásé. Példa (konkrét, tényekkel alátámasztva az én oldalamról, a tiédről azóta se sikerült):
    Jöttél ugye azzal valaha, hogy az egész DOOM3-at R300-ason írták. Ez ugyan eleve butaság, mert nem írják egy kártyán, maximum tesztelik, de ez még el is megy, csak annyit jelent hogy a programozáshoz sincs közöd még elvben se. Nade mikor én bizonyítékot prezentáltam hogy a motorból már tartottak bemutatót közel jó másfél évvel előtte Gef3-on, akkor még véletlenöl se ismerted be hogy nincs igazad, inkább ráfogtad a konkrét, nyilvánvaló bizonyítékra hogy én kamuzok. A bemutatóról készült videót jelenleg is le lehet tölteni. Sőt, akkoriban hatalmas híre volt. Mint tudjuk egy éve még nulla voltál ATI téren, de úgy látszik egyébként se nagyon foglalkoztás az újdonságokkal előtte, gondolom lefoglalt a Gameboy-od vagy hasonló. Ez nem is baj, csak ne akard osztani az észt, amikor nyílvánvalóan és rendszeresen butaságokat írsz.

Na kb. így ferdítek én, meg így értesz te a dologhoz.