Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
Borg #1939 Persze, majd tisztelt atinever meg cvd kérésére ezentúl nem hasonlitunk semmit össze a konkurrens termékkel.
Mert ugye van akinek fáj az igazság.
És ez egy szent topik, ahol csak pozitiv dolgokat lehet leirni az FXről, ha bárki is merészel negativumot irni, az ati-buzi.
Aki tényeket mer felsorolni, az meg egyes egyedül felelős azért, hogy az FXről semmi jót nem lehet elmondani.
És akkor persze jön a szemellenzőzés, meg atibuzi, meg offtopicnak minösités.
Komolyan mondom ennyire birka embereket még nem láttam, és amit még jobban csodálok, hogy sorozatos leégések után, még mindig lefutják ugyanazt a kört, újra meg újra...
Cvd semmi másra nem képes, mint valaki (pl én) belinkelek egy tesztet, amiben a 9700PRO (vagy akár újabban a 9800pro) elveri az FXet, mert ugye erről szól ez a topic, mert ez a tény, kijelenti hogy offtopic. Ha az FXről napvilágra kerül hogy valamiért szar (és erre is bőven van példa) akkor azt én találtam ki a szemellenzőmmel, meg különben is offtopic az is, mert nem pozitivan szol az FXről. Ekkor belekezd egy tök más téma kapcsán taglalni a baromságokat a 9700al kapcsolatban, aminek semmi köze az eredeti felvetéshez. És ezt újra, és újra, és mindig előlröl.
Atinever meg benéz, fikázik egyet, isteniti az FXet, holott minden érv, és minden ember ellene szól már itt, csak ő nem veszi észre. Én elhiszem hogy 15 éves öcsifasz fejjel most lázadó korszakodat éled, csak észre kellene venni, hogy nem mindig az a birkaság amerre a többség megy. Tudod te mi az hogy teszt, meg tény, meg információ? Ezekből te soha semmit nem olvasol, egyetlen infónak sem vagy a birtokában, soha egy infot nem tettél hozzá semmilyen topichoz, főleg ehhez nem. Egyes egyedül a kötekedés megy neked, de inkább még az se, mert egyetlen értelmes érved nem volt eddig, csak te gondolod ugy max..