Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
  • Gerry
    Hagyd őket a francba, nem látják be azt, hogy most nem az nVIDIA a csúcs, eddig én is "nVIDIA-buzi" voltam, de a tény az tény... Még ha nem is a 3DMark03-at vesszük alapul (amin az nVIDIA csúnyán leszerepelt), akkor is erősebb most az ATi, ezért vettem most én is a Ti4200 után egy Radeon 9700-ast.
    Az FX-el most kicsit lemaradtak a fiúk, de ahogy én az nVIDIA-t ismerem nem marad sokáig a pácban, egyébként meg most AMD-s chipsetfronton az nForce2 a király, tehát anyagi csődtől nem kell tartania, a tervezőmérnökök sem amatőrök, csak kicsit elkényelmesedtek. Ideje volt, hogy valaki borsot törjön az orruk alá, és ez most az ATi volt...
    Ez van, szerintem nem érdemes vitatkozni unreg emberekkel arról, hogy ki kibe hol mikor mnilyen alapon és miért köt bele, az egész fórum dolog nem erről szól (dehát ezt neked Borg asszem nem kell magyarázni)

Szerintem hagyni kéne ezt a topicot egy kicsit, hátha megunják a srácok a dolgot, és esetleg mások értelmes dolgokról értelmes formában tudnak majd beírni ide!