Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
  • Cvd
    Talán nem lenne gond, ha nem tényként tüntetnél fel olyan idézeteket, amiket az írója is találgatásként jelöl. Aztán érdekes, hogy minden nVidia fikázó/ATI dicsőítő hír igaz, az fordítottja meg PR-hülyeség, mert te folyamatosan ezt állítod. Eleve az egész topicot te indítottad azért, hogy fikázd a céget/kártyát, de ha kijavítalak (amire számtalanszor adsz okot), vagy tényekkel alátámasztva cáfolom a butaságaidat, akkor meg én vagyok elvakultnak kikiáltva. Egy éve azt se tudtad mi a helyzet ATI fronton, most meg adod itt a szakértőt. Holott nem is olyan rég ezzel már leszerepeltél éppen itt, a végén már álnéven írogattál, annyira hiteledet vesztetted.

"Persze az se számit, hogy sok user elmondta, mennyit csaltak egyes új detonatorok a 3dmarkokban" - Pontosítsunk: sok user elmondta, hogy néha elég nagy javulást hozott nála egy új driver. Az hogy ez csalás, te teszed hozzá. Mindezt úgy, hogy a javulásnak ezer más oka is lehet.

"madonion még ki is tiltotta az adott detonator verziót. De ez persze kamu." - mikor mondtam hogy kamu? Talán nem olyasmivel kellene vádolni, amit nem tettem, inkább válaszolj olyan dolgokra, amiken meg átsiklasz, mert nincs rá épkézláb válaszod. Egyébként nem madonion, hanem Futuremark.:) És azt tilt ki amit akar, habár nem tudom mit találnának ki akkor, ha eleve választható lett volna az első driverben is a számítási mód..

"Aszondom vegyen FXet, kinemszarjale, csak ne terjesztené itt a hülyeségeit legalább..." - mint már mondottam, egyáltalán nem biztos hogy valaha is FX-et veszek, nem vagyok fanatikus egyik oldalra sem, ami rólad egyáltalán nem mondható el. Ha te nem kezdted volna el az elején terjeszteni a te hülyeségeidet, és nem nyitsz ilyen topicot, akkor nem kellene folyton kiigazítanom téged. Feltűnt, hogy a hasonló Radeon 9600/9800 topic nem halad ennyire.. egyetlen oka van: oda nem jár fikázni nVidia oldalról még egy olyan fanatikus, mint te.