Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
Cvd #1475 Csak hogy tisztázzuk:
Az FX esete: Jelenleg még a 16bitet se használja semmi, nemhogy a 32-őt. És mi lenne, ha nem is tudna csak 16-ot az FX? Akkor mit találnál ki? Egyébként meg 32biten lassabb sebesség, de jobb képminőség jellemzi a 9700-asnál. Ez baj? Dehát éveken át azt nyomatták az ATI-fanok, hogy a képminőség előbbrevaló a sebességnél, akkor most hogy is van ez? Ha az FX miatt megbukik az nVidia, akkor az ATI-nak már évek óta nem kellene léteznie..
Egyébként meg nem ez a helyzet a régebbi driverekkel. Eleve nem szokás 32 bit helyett 16-tal számolni, mert hiába a nagyobb sebesség, a látványnál azonnal kibukik. Vagyis ezt a felvetésedet talán jobb lenne nem terjeszteni.. Másrészt normál 32 bitről 16-ra lépni azt jelenti, hogy egy bevált technikáról egy már alig használtra hülyítünk. Míg 32bitFP-ről 16bitFP-re való visszalépésnél meg egy majd valamikor használatba kerülő minőségről lép vissza egy ugyancsak még nem használt minőségre, ami még így is megveri a mostanit. Neked ez nem számít?
"Másrészt én nem mondtam semmi detonator verziót, ezzel most lebuktál:) Önmagaddal legalább ne vitatkozz, hamár velem mániád:)" - Őszintén szólva nem tudom milyen konspirációt sejtesz itt, de felesleges agyalnod. Az az a driver, ahol megugrott az FX, talán nem szabad tudnom róla? Vagy a 30.82-re gondoltál? Az volt a legújabb WHQL driver amikor a Gef4-et vettem, azért azzal használtam először. Azonkívül nem hinném hogy magányos farkas lennék, mint említettem egy halom ismerősömnek van még gef4-e, és egyikőjüknél se volt semmilyen ugrás. Ennek ellenére még mindig ki akarsz oktatni, holott 0 személyes tapasztalatod van az ügyben. Persze lehet akár 20-30%-os ugrás is, én is hallottam ilyenről, csak épp nem a detonatoré az érdem, hanem a régi gyári driverrel volt lassú a kártya. A detonator csak normál szintre hozta. És nem csak 3DMark alatt, hanem mindenhol jelentkezett az ugrás. Te viszont úgy állítod be, mintha minden driverrel többezer pontot ugrana a pontszám, miközben a játékok alatt semmit se gyorsul. Ez hülyeség, de terjeszd csak, magadat minősíted.