Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
Cvd #1448 Itt nem butított grafikáról van szó, egyiken se kell jelenleg butítani jelenleg. Az más kérdés, hogy szebb képe van a 9500-nak. Ha most kellene vennem, én is azt vennék. Ettől függetlenül jobban fogy a Gef4. Mint te is írtad, bárhol lehet rendelni, csak épp Gef4-et meg nem rendelni kell, hanem viheted azonnal.:) Mivel jobban fogy, ezért abból mernek tartani készleten is. Én Szarvason ismerem a helyzetet, de a kis boltoknál er mindenhol így van. A gef4 jobban fogy, 9500-ast meg rendelni kell. És a boltokra igazán nem lehet ráfogni, hogy nVidia pártiak, ott az üzlet az első. Azonkívül tényleg olscóbb mint egy 4600-as, de nem olcsóbb egy 4200-4400-nál, ami ugyanúgy megveri sebességben, ahogy lejjebb már írtam. Hiába jobb AA/AF/DX9-ben, a tömeget ezek egyenlőre nem érdeklik.
A GO szériával kapcsolatban igazad van, de a fogyasztás/méret eladások szempontjából pont olyan tulajdonság, mint a sebesség/ár/megbízhatóság/ismertség. Ami valamelyik(ek)ben nem versenyképes, az nem fog úgy fogyni mint a nála jobb. Ezért megy a Mobility a notebookokban, és ezért megy a Gef4 a PC-kben.