Avagy az NV3X...
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
Ha netán törlödne a hozzászólásod, csak csekkold ezt: #1940
-
Zsoltee_a_bator #1376 de ezt a kepminoseget tenyleg hagyni kene. annyira szubjektiv, amit megszoksz azt mondod jonak..
pl volt a voodoo3 -am.. istenkiraly 2d -s kepe volt, 3d-ben meg egy homaly-rengeteg. Lecsereltem egy gf2 -re, es mikor eloszor meglattam a 2d-s kepet majdnem lehanytam.. Persze azert megszoktam egy ido utan es az lett a normalis. 3d-ben pedig csodalatos volt a voodoohoz kepest, tueles kep, stb.. mintha egy fatylat huztak volna el a monitorrol. Aztan egy tapegyseghiba folytan lesult a vga is, es az uj kartyam egy radeon lett. Fostam tole mint allat, mert olvastam mindenfele a bugos drivereirol es hogy nem fut rajta semmi. Szerencsere futottak a progik :) Szoval ott jott a valtozas.. Ismet csodaszep 2d -s kep fogadott ennek nagyon orultem :) Es 3d-ben is bekovetkezett a minosegi ugras. Minden egy kicsit elesebb, szinesebb lett.. Es okulva a tortentekbol mar nem szeretnek visszafele lepni. Ha az nv35 kepet kipofozzak az fx-hez kepest /mert az egy borzadaly../ akkor mar szoba johet de egyebkent semmikepp..