New world order megjelent
-
BlaBlus #67 Nah vegigneztem emgegyszer ;) Lattam benne egy ket futo embert, a player 2x felhuzta a fegyveret, es lattam madarakat nagyon tavolrol, helit kozelebbrol es egy lada niva kaszni ringatozast ahogy vezette a player, melyik nem tetszett? Kulonben en sem lattam benne olyaqn karakter mozgast amitol eldobtam volna magam :) En a palya gfx tol dobtam el az agyam, En a mai napig meg nem lattam szebb (elthuen szep!) palyat, mint amit a trailer bemutatott!! Persze lehet hogyha irnak real fps -t a DoomIII engine -re vagy az UT2k3 -ra akkor ugy leveri, hogy csak na... Dehat most meg nem lattam... Jah es a NWO ennek a nyomaba sem er szerintem (marmint a gfx -et gondolom, hiszen jatszani sajnos meg nem jatszottam vele :()... Amugy az NWO -nak a fejlesztoi feature leirasa alapjan valt erdekesse szamomra, de amig nem jelent meg addig nem is hallottam rola, a screenshot -ok meg szerintem nem tul szepek rola, direkt megneztem :) De nem kukacoskodok tovabb, lehet hogy a STALKER meg szarabban lesz jatszhatatlan mint az NWO, de legalabb szep lesz :)))) (Ami persze teljesen lenyegtelen lesz ha szar lesz a jatszhatosag kiveve akkor ha csak enm ugy keszitik az engine -t hogy licencelheto lehessen, hiszen akkor mas gyarto esetleg hozhat ki meg vele gg -t :D) Mindenesetre En a STALKER -ben meg screenshot alapjan is tobbet latok nemhogy trailer alapjan (az utolso trailert lattam!)... Sorry hogy hosszu es unalmas voltam, es hogy flameltem!