New world order megjelent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ftp://ftp.p3int.com/NWOUpgrade1.0-1.2.exe
1.1 > 1.2
ftp://ftp.p3int.com/NWOUpgrade1.1-1.2.exe
es patchot sem raktam fol
Száz szónak is egy a vége ez azért már vmi kiadni egy játékot úgy hogy csak néhány gépen fut, azért ehhez már pofa kell, mert az ok hogy akinek nem eredeti van fogja és letörli, de aki megvette a megjelenés napján mert már nagyon vártam de hazaérve nem indul a single a multi meg akad és lagos mint állat, akkor joggal hiheti azt hogy õt bizony csúnyán átvágták, és a nehezen megkeresett játék árávl meglovasítottak.
Valakinek sikerült megoldani, hogy ne lépjen ki a single a desktopra?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
elsõ patch (kellett is :p )
cypher - dehogynem (mind a 4 gépen 😉 :p
azt nyögdécselik fórumjukon nwo készítõk, hogy mindenbõl legújabb kell, az a gond biztos... 4in1.., vga driver.., hang.., stbstb...
de amikor 4 'csúcs' (1.2-2 giga) gépen szinte el sem indul/szétakad ... akkor az már elég durva (+ha elindul úgy szaggat, mint 1 UT2003 500as celeronon) :ppp
azért idegesít ennyire, mert amúgy lehet k yó lenne :p
512MB DDR400
ASUS P4B533
Intel P4 2.4GHz 533/512...
és akad, errõl ennyit.
Szal kaka az egész...
Nekem is állandóan kilép!
Hogyan kell megbûvölni?
ajdenke;>
Gergou fonok itt is garazdalkodik, mi?😄
`Take a look to the sky just before you die`
Entering game... helyett kilép a desktopra.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Viszont tiszta bug az egesz jatek,szerintem elvezhetetlen igy,remelem lesz valami peccs hamarosan,mert kulonben nem lenne rossz.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ez a game egy kalap szar, egy szaros kis betat adtak ki, rengeteg embernek el sem indul, masoknak menetkozben lepeget ki,,.... Nekem pl fullon van az osszes effekt, es 32 bit max felbontassal megy vagy 50 fpssel(van hozza hardware😊, de azt nem tudom megbocsajtani neki, hogy akarmit muvelek, single playerben egyxeruen nme tudja betolteni a palyakat... Mindent probaltam mar, egy a lenyeg, ez egy szemet game.....
Hozzateszem, rengeteget vartam ra, es nagyot csalodtam negativ iranyban bent...`Take a look to the sky just before you die`
1.3 cerka 256 ram gef2x
Mi a fasz lehet ezzel??????????????
hTTp://ror.hu/
wines + xp gépen is
NEkem 800as proc, gef2mx400, 256megaram, és nemakad egyáltalán.
És nem is lép ki!!!!!!!
Amugy kirra a game, csak némi cs beutése van...
www.napisajto.hu

`Take a look to the sky just before you die`
C800@1000 512M gef2mx es szaggat, mint az allat...😞
Szoval most toroltem le.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.