PLZ HELP, XP ALATT SZINTE EGYIK JATEK SEM MEGY!!!
-
Ok, hasogassuk a szört a tovabbra is:
Bocsanat, hogy azt irtam "a szamitogepekhez" es nem azt, hogy a windowshoz! Abban igazad van, hogy nem hasznaltam mast, csak azt, de azt eleg jol ismerem. Tapasztalatbol tudom, hogy az ME SZAR es minden valtozata.
Honositasokrol: Kicsit leforditottam mar nehany jatekot (Diablo2+LoD, Dungeon Siege, Mafia) es TUDOM miben all egy ilyen munka! Hozzatennem, hogy EN oldottam meg a fajlok felbontasat, az ekezetkezeles problemajanak megoldasat, szövegszerkesztö programozasanak lehetöseget, tehat nem CSAK a szövegeket irtam at! Ugyhogy legyszives te meg engem ne oktass ki, hogy miböl all egy forditas!
Doom3 siras: Az, hogy egy tetü billentyüzeten mashol van a 0 magyarul es mashol nemetül, az azert ne legyen mervado, hogy mennyire ismerem ki magam a szamitastechnika vilagaban! Sajnos nem hasznaltam soha az eletben magyar billentyüzetet, ugyhogy azt hiszem elnezhetö szamomra, hogy nem tudtam, hogy kell megnyitni a konzolt. Egyebkent feltetelezem, hogy ezt jatekja valtogatja, mivel kell megnyitni az ilyesmit, amugy meg nem szoktam ilyesmit hasznalni mert nem szoktam Cheatelni, es ha jol tudom az ilyen konzolok a jatekokban altalaban arra valoak!
Na erröl ennyit. Puszillak!