• NasaTm
    Oooo ide van nekem is hozzafuzni valom.
    Az oroszok jelen pillanatban is fejletebb technikaval rendelkeznek mint az Amerikaiak csak titkoljak. Foleg haditechnikara ertve. Nem kell felteni oket. Melto ellenfele lenne egy Amerikanak. Eleve a Concordot is ok kezdtek el kifejleszteni amit utana a Franciak es az Angolok atvettek. Gondoljatok csak bele egy utasszalito repulo gep ami a hangsebeseg tobbszorosevel kepes repulni meg ma is durva kuriozum. Nem beszelve, hogy mar 30 evel ezelott keszen volt. A legjobb amire most kerult feny nemreg az, hogy 20 eve kifejlesztetek az orosz egy olyan vadaszgep ami hangtalanul le tud szalni egy setalo ember hata moge es koveti azt seta tempojaba. Erre van is egy website amit megkeresek valakinek akit erdekel. Persze az Amerikaiak tiltakoztak, de legalabb mostmar meg tudjak magyarazni valamivel az UFO jelensegeiket :)
    Amugy en is a holdraszalas melett vagyok szerintem igen is megcsinaltak az Amik mert azert is be akartak bizonyitani, hogy ki is a jobb. Gondoljunk csak a hideghaborus fegyverkezesi versenyre.
    Amugy en egyedul a holdrol keszult felvetelekben egyedul azt nem ertem, hogy miert nem lathatoak a csillagok sehol sem ?