• Alexease
    - Nem tudom, mennyire vagyok kulsos, amiota bejelentettek a CRC-t, megszunt innen valamiert a support:)))

- A Web oldalt csinaltam volna - bar nem vagyok web-es, csak barkacsolgattam ezt-azt - de kozben megszunt a munkahelyem, eladosodtam, uj munkahely, reggeltol-estig munka stb., vagyis orulok, ha este a hireket elolvasom a forumon:))

- A CRC-t nem neveznem konkurencianak. Teljesen mas stilus, kategoria, raadasul min. egy evvel korabban megjelenik mint majd a Buggy, vagyis fizikalisan is lehetetlen konkuralni:))

Kiveve, ha valaki a cegek kozti letezo vagy kepzelt ellenteteket nevezi "konkurencianak". Ha igen, az meg tipikus magyar baromsag. Nem hogy orulnenk hogy ket magyar ceg is van aki viszonylag "nyiltan" autosjatekot fejleszt, inkabb azonnal ellenteteket szitanak:((

Vagyis, en mind ket ceg jatekat varom, es bizok benne hogy jok lesznek. Az hogy nem "szolhatok" bele kozvetlenul, az sem veszes, mert szerintem a forumokban tobbszor leirogatott otletek, tanacsok ugyis valamilyen szinten belekerulnek a progikba:))