7782
-
#6859 Srácok, esetleg láthatunk a jövőben egy "Tankos" topicot, vagy addig szüneteltessük a témát teljesen? -
#6856 Akkor egész jó érzékszervekkel lehet megáldva. Csak akkor néz be ide, ha róla van szó. De honnan szerzi az infót? :D -
dav #6853 No, most már előállt 3-4 ember, aki vagy külsős, vagy nem (ki tudja :) ), viszont egyik sem dolgozik a projekten. De kikről beszélt Shark? Ők is írhatnának :) -
dav #6852 A CRC-ről pár gondolat: neked tetszett az SL, nekem nem, te bízol az Invictusban, én nem, te várod a CRC-t, én nem. Ízlések és pofonok, ezen nem is érdemes vitatkozni. De az a mód, ahogy Carlos ebben a topikban bejelentette a CRC-t, az egyértelműen nélkülözött mindenféle korrektséget és nyíltan ellenségeskedést szított. Ezt még K. Tamás is kénytelen volt elismerni, és rögtön el is határolódott Carlos hozzászólásaitól. Nem tudom, ki ez a Carlos, mi köze az Invictushoz, és főleg azt nem tudom, hogy mit képzel magáról, de a stílusa nagyon ellenszenves. Ezek után szerintem teljesen érthető, hogy az ASK egy kicsit óvatosabb lett, és az is, hogy egyes fórumozók (köztük én is) kicsit rossz szemmel tekintenek a CRC-re. Na mindegy, nem akarok viszályt szítani, de ez kikívánkozott belőlem. -
dav #6851 Semmi baj, néha én sem emlékszem magamra :) -
#6850 Hat ja:( A honlapot es minden egyeb maszek munkat lefujtam;( A tobbi meg elvileg ev vegeig megoldodik - remelem;). -
#6849 Akkor ezek szerint a honlapot ne is várjuk. :-(
És természetesen a hozzászólásod többi része sem rózsás, sajnálom :-( -
Imurai #6848 You're gettin' famous! :D -
#6847 - Nem tudom, mennyire vagyok kulsos, amiota bejelentettek a CRC-t, megszunt innen valamiert a support:)))
- A Web oldalt csinaltam volna - bar nem vagyok web-es, csak barkacsolgattam ezt-azt - de kozben megszunt a munkahelyem, eladosodtam, uj munkahely, reggeltol-estig munka stb., vagyis orulok, ha este a hireket elolvasom a forumon:))
- A CRC-t nem neveznem konkurencianak. Teljesen mas stilus, kategoria, raadasul min. egy evvel korabban megjelenik mint majd a Buggy, vagyis fizikalisan is lehetetlen konkuralni:))
Kiveve, ha valaki a cegek kozti letezo vagy kepzelt ellenteteket nevezi "konkurencianak". Ha igen, az meg tipikus magyar baromsag. Nem hogy orulnenk hogy ket magyar ceg is van aki viszonylag "nyiltan" autosjatekot fejleszt, inkabb azonnal ellenteteket szitanak:((
Vagyis, en mind ket ceg jatekat varom, es bizok benne hogy jok lesznek. Az hogy nem "szolhatok" bele kozvetlenul, az sem veszes, mert szerintem a forumokban tobbszor leirogatott otletek, tanacsok ugyis valamilyen szinten belekerulnek a progikba:)) -
#6846 tenemisvagyaz.... :D -
#6845 Én is külsős vagyok, csak olyan külsős, hogy még az ajtót sem látom! :D -
skristof #6844 bocsikka, de nem akartam hülyeséget írni
arra emlékeztem, h d-vel kezdődik a neved4
mégeccer sry! -
#6843 jaja ÁRULÓ!!! :) lérulhatom hogy külsös vagyok? vagy nem is vagyok az? vagy nem árulhatom el? nah majd Tibi elmondja.. -
dav #6842 Tudtommal Alexease is külsős, neki kéne honlapot csinálnia. Vagy nem? Bár ő mostanában inkább a konkurenciát támogatja :( -
dav #6841 Hát, azt hiszem, hogy az a srác, aki a fizikában próbált segíteni, az én voltam. De végül egyik ötletemet se építették be a programba, ezért a külsős státuszom kicsit megkérdőjelezhetővé vált :( De azért szorgalmasan olvasom a topikot, és szurkolok, hogy sikeres legyen a játék!
Üdv:
dav -
#6840 na, kicsit megnyugodtam, kösz a válaszokat :) -
#6839 Khirály, maradtam külsős!!!! Jeeee!!!! :) -
#6838 #6828
Barcsak mindenki igy allna mindenhez, mint te.
THX
Az esti beszelgetes elmaradt. :)
Nefelj nem csinalunk tank szimulatort. :)
Szerintem a valtozas mindenkinek csak jot tesz. Mindent nem dobunk ki a szemetbe ,de vannak dolgok amik a kukaba lesznek rakva.
Fokeppen a velejaro honorarium nagysaga volt a donto es az eladhatosaga.
Ird ki nyugodtan, nincs harag.
Igen 2 het.
Ilyen topik mar vannak valahol.:)
De az otlet baro. :)
Huuu Majd elvalik, de biztos, hogy 2005-re kesz lesz. :)
Ez talalt es sullyedt. :)
-
#6837 Na, nyugivanmá! >) -
#6836 ésmééég? :D -
skristof #6835 PeteSilver bizti külsős
meg sztem az a srác aki a fizikában segített(nemtom nevét) -
#6834 Nyugivanmár megtudsz mindent majd amikor kell.. -
#6833 Na, addig meg indítsuk a szóláncot! :)
Kik a külsősök?
És az a project előreláthatóan mikor készül el? -
#6832 Titok! ... majd 2 hét mulva.. :) -
skristof #6831 baaaaaz -
#6830 jajnee, második világháborus tankszimulátor lesz? ;))
Tibor! legalább annyit: örülni fogunk a változásoknak ? :) vagy megy a levesbe az eddig elkészült buggy sztájl ? ;) :(
Miért döntöttetek igy? Kiadoi reakciok? Vagy titok ?
Erre válaszként nem kell kokrétumot irni ;))) -
#6829 #6827 este beszélünk ;) -
#6828 -
#6827 Egy picit regen voltam mar erre. :(
Miert is?
Munkat kellett keresni a cegnek, nehogy ehen haljunk mar a project fejlesztes alatt. :)
Szoval elvalaltam egy extra gyors kivitelezesu jatekot es igy a csapat 115%-ban ezen a projecten fog dolgozni, minden munkatars. Mar a holnapi naptol!
Nem all le a fejlesztes teljesen az elkezdett projectrol, mert par kulsos munkatars tovabb fogja vinni mindaddig, amig vissza nem terunk..
Egy apro hir a Buggy-rol. Valtozni fog a project, a forma marad, de a kulso valtozni fog.
Az eladhatosag erdekeben tesszuk a valtozasokat, mar amit megvaltoztatunk rajta.
kb:2 het mulva kiboritom a bilit. :) -
#6826 nahát.. ne is menj... -
sznupi #6825 Az én pályarekordom nem nehéz megdönteni, még egy kört nem mentem a játékban és sztm nem is fogok soha. 8-)) -
Imurai #6824 Mire? Már zöldülök a várakozástól! Nekem az is jó, ha Shark aszongya hogy: "most tök örülök, megdöntöttem Sznupi pályarekordját" csak mondjon már vmit! Ááááá! -
#6823 #6819 Várj még... -
#6822 Még te is nyomod az ipart? Csak nem Buggy pályákat gyűrsz ezerrel? :) -
skristof #6821 remek... ;)
ezen kommentekből remélem észrevették Sharkék, h kéne már vmi FRISS! :) -
#6820 Elképzelhető, de ezt az okfejtést még később olvasom, mint amikor azt írtam, ezért ebből még kevesebbet fogok föl. Azon kemény fél másodpercet gondolkoztam, nem voltam beszámítható, de most sem vagyok az. :) -
Imurai #6819 Shark: vmi infót, pls, rég hallottunk vmit :) -
#6818 Miért, mostanában Sznupi Z-brushozik? -
#6817 Nem kéne gyúnyolódni... menjé gyurmázni.... -
sznupi #6816 Hajrá!