• Alexease
    Azert az sem olyan egyszeru:)) Sajnos-nem sajnos az objektek milyensege, sot a palya elrendezes is majd fugg meg egy, el nem dontott fontos dologtol. Megpedig az "altalasos", object fizika. Vagyis, hogy a kirakott palya elemek hogy viselkedjenek, egyaltalan viselkedjenek-e utkozeskor? :)) Errol is irtam mar talan multkor hosszabban.

Egyszeru dolognak tunik egy piros csikos fapozna-object a palya szelen, de lehangolo tud lenni ha az ember neki megy, es mintha beton falnak ment volna:) De ugyanigy mondhattam volna az utjelzo tablakat, fakeritest stb. Ugyanezert nem csinaltam eddig (papir/muanyag-)szallag korlatot sem.;)

Vagyis, ha elfogadjuk hogy manapsag ez mar alap - mar egy 4 eves hasonlo jatekban is be volt fzizikazva minden! - foleg mostanaban nagyon, es lesz benne akkor ez meg plusz tervezes, programozas stb. Es persze, elorol az osszes objecthez meg kell csinalni a hozzajuk tartozo parametereket (ahogy mar egyszer reszletesen leirtam;D).

Ha meg nem lesz ilyen fizika, akkor eleve csak olyan objekteket lehet tervezni, es oda elhelyezni, ahol nincs "utban" es nem zavaro, feltuno, ha betonfalkent uzemel a fakerites;)))

Vagyis, meg ez is erosen befolyasolja majd a palyatervezest (bar inkabb csak az objektumozo reszet):)