• M. Tibor
    Először is leszögezem nem vagyunk istenek!

Zippo jó ember csak még nem tudja. :) kb. majdnem 20 éve ismerem és barátok is vagyunk.
    Ő mindig is ilyen volt, szerintem ilyen is marad.
    A csapathoz semmi köze, csak egy jó barát! Megkérem, hogy egy picit tűrtőztesse magát,
    és ne kavarjon ellentéteket a topikba.
    Én kérek előre bocsánatot mindenkitől hiszen tudom, hogy milyen a modora.
    Hülyén hangzik, de egy ilyen hosszú barátságot nem illik eldobni csak azért, mert nem egyeznek a vélemények.

Én is írhatnék egy-két meglepő információt, de nem teszem, nem az a szándékom, hogy embereket bemocskoljak!

Személy szerint a Invictusnak csak gratulálni tudok, hogy már 3 játékot adtak ki pc-re és hogy felépítettek saját
    erőből egy olyan birodalmat, ami létezik és él.
    Ez nem kis tény, és nem arról van szó, hogy csak elkezdenek egy játékot és utána megszűnnek.
    (minden második hónapban hallok csapatok keletkezéséről és megszűnéséről, ezek szép nagy próbálkozások és nagy dolgok,
    de valahogy és valamiért majdnem mindig a pénz a bűnös.)

Tudom, hogy milyen nehezek ezek a dolgok, hiszen mi is a nulláról indultunk.

Minden komentesnek üzenem, hogy ezeket a létfontosságú dolgokat is figyelembe kellene venni, ezenkívűl millió kis
    dolgok vannak még amire még gondolni sem lehet. Ezért is kérek mindenkit, hogy ebben a topikban nem kellene reagálni
    ezekre a kérdésekre az elkövetkezendő időben, köszönöm. Vannak olyan cégek akiknél milliós dollár fejlesztésű költségről
    van szó, valamint borzasztó minőségű játékokat publikálnak, ezeket lehetne szidni isten igazából, de ne itt!

Egy saját tapasztalat: internetes oldalon én is észre vettem egy top listát pinballokról, fel volt sorolva 96 db pinball
    a pure pinball a 28. volt. Ez az én számomra nem valami pozitív értékelés (tehát a saját velemény mindig elfogult).
    Előttünk csak olyan alkotások voltak amik nem kis költségvetéssel készültek, vicc az egész, ahol a pénz ott a hatalom.

Irtam, hogy a pályaszerkesztő még készül, hamarosan nagy százalékban kész is lesz, utána elkezdődik az igazi nagy munka.
    Ezt követően lesznek ingame képek a játékból. Alapfizikánk már van és megjegyezném, hogy nem is olyan rossz.
    (de még csiszolni kell rajta, hogy mégjobb legyen)

Ha van köztetek grafikus, szeretnék kérni tőletek valamit. Kellenének olyan textúrák amik nem jogvédettek, hanem
    publikusak.
    Legalább 512 vagy 1024 méretekben, pl.: kő, szikla, fű, főld, valamint ami a talajhoz még kell. Igaz, hogy már
    készítettem kb. 90 db-ot,de ez még kevés a teljes játékhoz. Bocs mindenkitől a hosszú komentért!

Egy friss hír: (az első kiadó jelentkezett, de nem fogadtam el, az indokokat nem sorolom, mert egy picit hosszú lenne).