• Alexease
    A gumi tema jo tema!!!:))
    En is ott haltam el - elvileg:)) Ahogy a fizikai szamitasi lanc "leert" a gumihoz, konyecfilma:D Pedig, csak merevtengelyes felfuggesztesben gondolkodtam, vagyis se kerekdoles, se semmi.

Ha egy pillanatnyi mozgo kasznibol indultam ki, vegig vezetve a gumiig, nem volt jo.

Aztan kitalaltam, hogy hajtaslanc fizika kell:))) Vagyis a pillanatnyi motornyomatek az adott, ami a tengelyeken van (hogy a motorteljesitmeny hogy szamolodik, attetelek, difi stb. az most lenyegtelen, csak a megjeleno nyomotek a lenyeg :DD), es ami elvileg a gumikon jelenik meg. Ott kellett volna kitalalni, hogy mit csinalna a gumi-kerek a talajjal, mert ha nem csuszna meg, akkor "tekerne" a kasznit, vagyis "elmozditana", de nem jo, mert ahoz meg kellett az osszes "felette levo" adat:)))) Vagyis diferencial es tarsai remizgetnenek.

Es ez csak a hegy csucsa, itt tajekoztattak, hogy nagyon nem jo, mert erosen hianyos:))))))

De engem erdekel a dolog, vagyis nyogodtan szurjal be kepleteket, muszaki rajzokat, diagramokat stb.!!

Aki mostanaban ide jar, az ugy is a "fejlesztessel" foglalkozik, legyen az fun vagy keszito.