• tsherfy
    #29
    Bele gondol vajon bárki is, hogy az a szerencsétlen kutya mit érzett? A rohadt életbe, érző és gondolkodó, önálló személyiséggel rendelkező lény! Ez sima állatkínzás. Kiküldték az űrbe meghalni. Tulajdonképpen élve el is temethették volna. (csak akkor kevésbé sokkos halál várt volna rá)
    Szánalmas ami Magyarországon ilyen téren megy, ezt a legtöbb hozzászóló bizonyítja. Undorító. Nektek komolyan ennyit jelent egy élet? Egy önálló életről beszélünk, senkinek és semminek nincs joga ahhoz, hogy bárkit vagy bármit megfosszon a sajátjától. Rohat, szemét, mocsadékok vagytok, azt a szerencsétlen kutyát még viszonyítani se lehet hozzátok, akik ilyen könnyelműen beszéltek egy életről, ugyanis sokkal jobb nálatok. Ha az embereknek a barom okoskodásaikhoz alanyra van szükségük, hát próbálkozzanak a sajátjaikkal, aki esetleg védekezni is tud, ha akar. Undorító.

    panther112, neked meg csak annyit, hogy dögölj meg, mert úgylátom, egy ilyen szánalmas felfogású fos szemét alak nem érdemel többet. Ha a "hasztalan dögökről" beszélünk, akkor megemlíteném az emberi fajt, aki idetelepedett és ott bassza szét ezt a világot ahol tudja (lsd. globális felmelegedés, h csak egyet mondjak). Szted EZ hasznos, mi? Rohadék mocsok vagy.
    Szívből kívánom neked, hogy lassú és fájdalmas halálod legyen, lehetőleg nem kis stresszel fűszerezve. Rohadj meg. Csá