Intel
-
shrike7973 #5996 Naigen, de megirtam régebben hogy ma raktam fel az uj xp t amit szereztem és az egyetlen egyszer nem jelezte ki hogy a cd n nem talál bármit is...szal ez kilőve...
Telepités után felraktam a 162 es whql forceware drivert
Egér driver (a4tech x750f
Bill driver (genius ergomedia 700)
Alaplapi drivereket gigabyte s3ra > inf update, raid/sata, marvell lan driver, yahoo ugye nem kell, még ezenkivül a listán rajta van egy olyan hogy usb driver 2.0 de nem találja a cd express installja ugyahogy a töbi gigabyte alaplap cd je sem, de aztmondtátok hogy windows xp sp2 re nem kell usb 2.0 driver...
Ezután hangkari driver, monitor driver(samsung 913 n)
Ezeket miután felraktam...
Beraktam a háteret feketére, 1280*1024 felbontás háttéernek, 75 hz optimális frekvenciára, 32 bites szin...
kiraktam asztalra a sajátgépet
felraktam nod32 + nsane 2.2 fix
egy spyware doctort (pc tools tól)
teamspeak rc2winrar
x fire
tuneup utilities 2007
diskeeper pro
activison cod 2
Ezeket raktam eddig fel a gépre slussz passz. Csináltam reg cleant felesles fájlok törlését (internet nyomok..) registry defragmentation tuneuppal meg defragmentáltam a diskeeperel. Meg pb setuppal frissitettem a cod 2 pbjét...
Enyit csináltam eddig... Hát ha ezzel elbasztam a gépet akkor :SSSS...
Annyit hozzáttennék a témához hogy azt vettem észre hogy hveromnál a gigabyte s3 alaplap hoz adott raid controller progi minden startupnál megjelenik és ott a lap képe meg ienek...nekem megjelenik ez egy pillanatra és elis tünik...ha rámegyek a start menü >programok > gigabyte technology corp > gigabyte raid configurerre ugynez...pillanatra felvillan de elis tünik...
Na...