9499
Intel
  • MaSzKa
    miért ő nagy kertből:-) vette ....... nem
  • Gabesz amd64
    tőled? LOL
    ne nevetess már,nem vagy Te se nagyker se kisker,inkább bolhapiacos :DDDDDD
  • MaSzKa
    Gyere inkább BMW M3 Challenge
  • Gabesz amd64
    1. CRYSIS
    2. INTEL rajongók ide
    3. Battlefield 2
    4. Stranglehold
    5. Önbizalomhiány
    6. XBOX360
    7. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
    8. Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
    9. PlayStation3
    10. Sims 2

sok a szpem gyerek sok a szpem :DD
  • MaSzKa
    miért nem tőlem vettél gépet akkor nem lenne ilyen gondod
  • shrike7973
    Kicsit...öhm...mérges vagyok...
  • shrike7973
    Bocsi de vettem két hete a gépet és még szinte nem tudtam vele játsazni semmit..
  • Wanax
    az ember próbál segíteni te meg leb*szol... Ha ennyiből tudnám mi a baja akkor szakmát váltanék és elmennék jósnak.
    A memtest amit Maszka irt az jó ötlet, legalább a memóriát végig tekeri és azon látszódni fog hogy csak windows alatt hasal el igy a géped vagy akkoris ha nem a win fut. Viszont az hogy a power gombra se reagál úgy meg fagy az már nem hangzik annyira jól, ez már inkább valami hardver gondra enged következtetni (mielőtt megint mondanád hogy ez semmitmondó, ez csak elmélet)
  • MaSzKa
    memtest-et floppy-ra vagy iso-ból cd-re(boot) tudod kiirni
  • MaSzKa
    ha nem bukik ki akkor frissíthetsz bios-t az alaplapon

ha idáig eljutottál akkor irj
  • MaSzKa
    jól telepíted

csak mielött felrakszbármit is az új gépre: memtest86-com
    memtest86 3.3-as futtasd le legalább 1x alapbeállításokkal a bios-ba
    2gb ram letesztelése kb 1.20perc és a proci is kibukik ha szar
  • shrike7973
    lefagy gép...feladatkezlőből ctrlaltdel esen azjelzi ki 0-2% a proci gondolom csakmert azt megnyitottam....a gép nem indul ujra vagyis igen ujraindul mert a lefagyásnál resetelni kell..még aztse veszi észre ha benyomom a power gombot...
    De már elnézést miezhogy szoftveres hiba? ez olyannyira nem definiálatlan és komolytalan válasz h hihetetlen...
    sokra nem megyek avval hogy szoftweres hiba...
  • Wanax
    Érdekes helyzet. Vinyót nem tekeri a gép egyfolytába? Esetleg a Feladatkezelőben (asszem igy irja a magyar win, angolba task manager) nem látod hogy a proci folyamatosan 100%on lenne valamiért?
    Ahogy elmondtad nekem ez szoftveres problémának tünik, bár ha jól emlékszem azt irtad előbb hogy le is fagy a gép meg újraindul, vagy ilyen nincs?
  • shrike7973
    Vagy rosszul csináltam vmit esetleg?
  • shrike7973
    Hát bazd+... már bocs...semmi szükségem a megjegyzéseitekre...de azért leirom hogy én hogy telepitem fel a windowst:
    1. berakom a cd-t
    2. restart
    3. amikor szol megnyomok egy gombot...elkezdi felmérni a cuccokat...
    4. c-re rámegyek (azon van a win xp...) d t nyomok törlés...enter folytatás...l törlés végleges elismerése...
    5. kijelölöm a patricionálatlan területet... enter... formázás (simára mentem nem gyorsra...)
    6. leformázza
    7. elkezdi gyüjteni a szükséges elemeket
    8. restart
    9. telepités...magyarra beállitás..regionális beáll..stb...hungarian...gép neve...telepités befejezése...
    10. restart. megkérdi optimalizálja e a képernyőt? > igen erre berakja 1024 de át állitom vga driver install után...utána már enyém a gép és felraktam azokat amiket leirtam az előbb
  • Gabesz amd64
    format C:

amilyen láma vagy Te még azt is elcseszed
  • shrike7973
    Pontosan...énis igy tettem..amik a cd n nem voltak frisebbek azokat netről szedettekről tetem fel amik meg a cd n a legfrissebbek még mindig azokat pedig onnan...
  • Livius
    Ezek mind a legfrissebbek? Én nem a CD-k ről telepítenék, hanem a netről leszedetteket.
  • shrike7973
    Naigen, de megirtam régebben hogy ma raktam fel az uj xp t amit szereztem és az egyetlen egyszer nem jelezte ki hogy a cd n nem talál bármit is...szal ez kilőve...
    Telepités után felraktam a 162 es whql forceware drivert
    Egér driver (a4tech x750f
    Bill driver (genius ergomedia 700)
    Alaplapi drivereket gigabyte s3ra > inf update, raid/sata, marvell lan driver, yahoo ugye nem kell, még ezenkivül a listán rajta van egy olyan hogy usb driver 2.0 de nem találja a cd express installja ugyahogy a töbi gigabyte alaplap cd je sem, de aztmondtátok hogy windows xp sp2 re nem kell usb 2.0 driver...
    Ezután hangkari driver, monitor driver(samsung 913 n)
    Ezeket miután felraktam...
    Beraktam a háteret feketére, 1280*1024 felbontás háttéernek, 75 hz optimális frekvenciára, 32 bites szin...
    kiraktam asztalra a sajátgépet
    felraktam nod32 + nsane 2.2 fix
    egy spyware doctort (pc tools tól)
    teamspeak rc2winrar
    x fire
    tuneup utilities 2007
    diskeeper pro
    activison cod 2
    Ezeket raktam eddig fel a gépre slussz passz. Csináltam reg cleant felesles fájlok törlését (internet nyomok..) registry defragmentation tuneuppal meg defragmentáltam a diskeeperel. Meg pb setuppal frissitettem a cod 2 pbjét...
    Enyit csináltam eddig... Hát ha ezzel elbasztam a gépet akkor :SSSS...
    Annyit hozzáttennék a témához hogy azt vettem észre hogy hveromnál a gigabyte s3 alaplap hoz adott raid controller progi minden startupnál megjelenik és ott a lap képe meg ienek...nekem megjelenik ez egy pillanatra és elis tünik...ha rámegyek a start menü >programok > gigabyte technology corp > gigabyte raid configurerre ugynez...pillanatra felvillan de elis tünik...
    Na...
  • Punker
    nem te mondtad nem lett minden dll felrakva? ergó eleve nem 100%-os a rendszer. ha már megfagy telepítéskor a win már az gondot okozhat.
  • shrike7973
    Amugyse értem igazából mit lehet elrontani egy op rendszer feltelepitésén...
  • shrike7973
    Punkernek irtam mivel aztmondta hogy "összevissza" raktam fel az op rendszert...kiváncsi vagyok ez a "fogalom" mit jelent...
  • zoolee
    Légyszíves, válaszgombot használd már, mert senki se tudje miről dumálsz..THX.
  • shrike7973
    Ez nem tul logikus mert az előző konfigomra is sokszor raktam fel xp t de sose tapasztaltam bármiféle hibát...
  • zoolee
    Nekem úgy emléxem hogy 2002 ben lett meg a cucc..1,1 es cerka gef 2 ultra:)
    Csak úgy süvített a GTA..
  • shrike7973
    Miaz hogy össze vissza raktam fel?
  • zoolee
    Nekem az volt a förszt p3 mas gépem.:)
    Nagyon rendben volt, semmi baj nem volt vele, de sajnos abban sült meg a gef4, és olvasztotta be az egész lapom:( És már csak a doboza van meg:S
  • Punker
    onnan hogy te mondtad hogy az op rendszert is összevissza raktad fel....
  • shrike7973
    Honna veszed h ez szoftveres hiba?
  • Punker
    software-es hiba sehol se garos, szal max 1 bevizsgálás lehet ingyenes.
  • shrike7973
    Pillanat...
    Náluk vettem a gépet...
    Más boltban akárhova megyek azt mondják hogy garival visszavihetem ingyen bevizsgálásra a gépet meg minden....
    Amugyis én mit toltam el kérem szépen? Hozzá se nyultam a géphez...
  • Punker
    hát pedig az kell, amúgy meg miért dolgozzanak ingyen? nem ők tolták el....
  • shrike7973
    Sziasztok!
    Hát itt nagyon elfajult a helyzet...
    Akárhova kattintok akár neten akár gépne a végrehajtás előtt a gép lefagy fél perce utána megycsinál mindent amit mondtam neki...
    Basszameg
    Ahol vetem boltot ott meg csak pénzért nyulnak hozzá...asszem kikönyörgöm hogy csinálják meg ingyen ha már megvettem náluk a gépem...
    Ne mondjátok h nekem konzol kel mert ez nem rendes...
  • Punker
    na azt most meg nem mondom régen volt, 98-01 között a kocsmázás és a pia volt nálam a lényeg 466-os cerkát toltam, akkor nem nagyon foglalkoztam a géppel :)

2001-ben jött a 900-as cerkám ha jól emlékszek és 2002-ben az 1,6-os P4
  • Wanax
    2000-ben már P3 is volt, akkoriban azért az 1985-ben megjelent 386 télleg kicsit(??) réginek tűnik... :) Szerintem nem gondolja komolyan, mer igazából télleg vicces lenne :)
  • Punker
    érdekes teória, emlékeim szerint a konzol mindig drágább volt :)
  • MaSzKa
    nekem nagy szám volt akkoriba - sajna nem vagyunk milliomosok
  • MaSzKa
    Sega MasterSystem 2 és Sega MegaDrive -ról tértem át 1999-ben

mondhatni nem nagyon hiányoznak (4000ft volt 1 játék)

most van 1 psp-m de ez már sokmindent tud (játék, térkép, msn, net, film, kép- szóval sokat:-)
  • MaSzKa
    Gigabyte alaplappal nem volt bajom most is az van az Intel Pentuim3 667-esbe

de mégis a legelső márkás alaplapon az Abit KG7 AMD761 volt (msi 2000-be még nem volt márkás)
    így maradok az Abit-nál ameddig lehet

most néztem az Abit IP35 Pro megint valamilyen nagy díjat bezsebelt
  • Punker
    neked tényleg konzol kéne ha így utálnak a gépek az nem véletlen :)

2000-ben 386-os? ez valami vicc? :)