9499
Intel
-
#6014 miért ő nagy kertből:-) vette ....... nem -
#6013 tőled? LOL
ne nevetess már,nem vagy Te se nagyker se kisker,inkább bolhapiacos :DDDDDD -
#6012 Gyere inkább BMW M3 Challenge -
#6011 1. CRYSIS
2. INTEL rajongók ide
3. Battlefield 2
4. Stranglehold
5. Önbizalomhiány
6. XBOX360
7. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
8. Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
9. PlayStation3
10. Sims 2
sok a szpem gyerek sok a szpem :DD -
#6010 miért nem tőlem vettél gépet akkor nem lenne ilyen gondod -
shrike7973 #6009 Kicsit...öhm...mérges vagyok... -
shrike7973 #6008 Bocsi de vettem két hete a gépet és még szinte nem tudtam vele játsazni semmit..
-
#6007 az ember próbál segíteni te meg leb*szol... Ha ennyiből tudnám mi a baja akkor szakmát váltanék és elmennék jósnak.
A memtest amit Maszka irt az jó ötlet, legalább a memóriát végig tekeri és azon látszódni fog hogy csak windows alatt hasal el igy a géped vagy akkoris ha nem a win fut. Viszont az hogy a power gombra se reagál úgy meg fagy az már nem hangzik annyira jól, ez már inkább valami hardver gondra enged következtetni (mielőtt megint mondanád hogy ez semmitmondó, ez csak elmélet) -
#6006 memtest-et floppy-ra vagy iso-ból cd-re(boot) tudod kiirni -
#6005 ha nem bukik ki akkor frissíthetsz bios-t az alaplapon
ha idáig eljutottál akkor irj -
#6004 jól telepíted
csak mielött felrakszbármit is az új gépre: memtest86-com
memtest86 3.3-as futtasd le legalább 1x alapbeállításokkal a bios-ba
2gb ram letesztelése kb 1.20perc és a proci is kibukik ha szar -
shrike7973 #6003 lefagy gép...feladatkezlőből ctrlaltdel esen azjelzi ki 0-2% a proci gondolom csakmert azt megnyitottam....a gép nem indul ujra vagyis igen ujraindul mert a lefagyásnál resetelni kell..még aztse veszi észre ha benyomom a power gombot...
De már elnézést miezhogy szoftveres hiba? ez olyannyira nem definiálatlan és komolytalan válasz h hihetetlen...
sokra nem megyek avval hogy szoftweres hiba... -
#6002 Érdekes helyzet. Vinyót nem tekeri a gép egyfolytába? Esetleg a Feladatkezelőben (asszem igy irja a magyar win, angolba task manager) nem látod hogy a proci folyamatosan 100%on lenne valamiért?
Ahogy elmondtad nekem ez szoftveres problémának tünik, bár ha jól emlékszem azt irtad előbb hogy le is fagy a gép meg újraindul, vagy ilyen nincs? -
shrike7973 #6001 Vagy rosszul csináltam vmit esetleg? -
shrike7973 #6000 Hát bazd+... már bocs...semmi szükségem a megjegyzéseitekre...de azért leirom hogy én hogy telepitem fel a windowst:
1. berakom a cd-t
2. restart
3. amikor szol megnyomok egy gombot...elkezdi felmérni a cuccokat...
4. c-re rámegyek (azon van a win xp...) d t nyomok törlés...enter folytatás...l törlés végleges elismerése...
5. kijelölöm a patricionálatlan területet... enter... formázás (simára mentem nem gyorsra...)
6. leformázza
7. elkezdi gyüjteni a szükséges elemeket
8. restart
9. telepités...magyarra beállitás..regionális beáll..stb...hungarian...gép neve...telepités befejezése...
10. restart. megkérdi optimalizálja e a képernyőt? > igen erre berakja 1024 de át állitom vga driver install után...utána már enyém a gép és felraktam azokat amiket leirtam az előbb -
#5999 format C:
amilyen láma vagy Te még azt is elcseszed -
shrike7973 #5998 Pontosan...énis igy tettem..amik a cd n nem voltak frisebbek azokat netről szedettekről tetem fel amik meg a cd n a legfrissebbek még mindig azokat pedig onnan...
-
Livius #5997 Ezek mind a legfrissebbek? Én nem a CD-k ről telepítenék, hanem a netről leszedetteket. -
shrike7973 #5996 Naigen, de megirtam régebben hogy ma raktam fel az uj xp t amit szereztem és az egyetlen egyszer nem jelezte ki hogy a cd n nem talál bármit is...szal ez kilőve...
Telepités után felraktam a 162 es whql forceware drivert
Egér driver (a4tech x750f
Bill driver (genius ergomedia 700)
Alaplapi drivereket gigabyte s3ra > inf update, raid/sata, marvell lan driver, yahoo ugye nem kell, még ezenkivül a listán rajta van egy olyan hogy usb driver 2.0 de nem találja a cd express installja ugyahogy a töbi gigabyte alaplap cd je sem, de aztmondtátok hogy windows xp sp2 re nem kell usb 2.0 driver...
Ezután hangkari driver, monitor driver(samsung 913 n)
Ezeket miután felraktam...
Beraktam a háteret feketére, 1280*1024 felbontás háttéernek, 75 hz optimális frekvenciára, 32 bites szin...
kiraktam asztalra a sajátgépet
felraktam nod32 + nsane 2.2 fix
egy spyware doctort (pc tools tól)
teamspeak rc2winrar
x fire
tuneup utilities 2007
diskeeper pro
activison cod 2
Ezeket raktam eddig fel a gépre slussz passz. Csináltam reg cleant felesles fájlok törlését (internet nyomok..) registry defragmentation tuneuppal meg defragmentáltam a diskeeperel. Meg pb setuppal frissitettem a cod 2 pbjét...
Enyit csináltam eddig... Hát ha ezzel elbasztam a gépet akkor :SSSS...
Annyit hozzáttennék a témához hogy azt vettem észre hogy hveromnál a gigabyte s3 alaplap hoz adott raid controller progi minden startupnál megjelenik és ott a lap képe meg ienek...nekem megjelenik ez egy pillanatra és elis tünik...ha rámegyek a start menü >programok > gigabyte technology corp > gigabyte raid configurerre ugynez...pillanatra felvillan de elis tünik...
Na... -
#5995 nem te mondtad nem lett minden dll felrakva? ergó eleve nem 100%-os a rendszer. ha már megfagy telepítéskor a win már az gondot okozhat. -
shrike7973 #5994 Amugyse értem igazából mit lehet elrontani egy op rendszer feltelepitésén... -
shrike7973 #5993 Punkernek irtam mivel aztmondta hogy "összevissza" raktam fel az op rendszert...kiváncsi vagyok ez a "fogalom" mit jelent... -
zoolee #5992 Légyszíves, válaszgombot használd már, mert senki se tudje miről dumálsz..THX. -
shrike7973 #5991 Ez nem tul logikus mert az előző konfigomra is sokszor raktam fel xp t de sose tapasztaltam bármiféle hibát... -
zoolee #5990 Nekem úgy emléxem hogy 2002 ben lett meg a cucc..1,1 es cerka gef 2 ultra:)
Csak úgy süvített a GTA.. -
shrike7973 #5989 Miaz hogy össze vissza raktam fel? -
zoolee #5988 Nekem az volt a förszt p3 mas gépem.:)
Nagyon rendben volt, semmi baj nem volt vele, de sajnos abban sült meg a gef4, és olvasztotta be az egész lapom:( És már csak a doboza van meg:S
-
#5987 onnan hogy te mondtad hogy az op rendszert is összevissza raktad fel.... -
shrike7973 #5986 Honna veszed h ez szoftveres hiba?
-
#5985 software-es hiba sehol se garos, szal max 1 bevizsgálás lehet ingyenes. -
shrike7973 #5984 Pillanat...
Náluk vettem a gépet...
Más boltban akárhova megyek azt mondják hogy garival visszavihetem ingyen bevizsgálásra a gépet meg minden....
Amugyis én mit toltam el kérem szépen? Hozzá se nyultam a géphez... -
#5983 hát pedig az kell, amúgy meg miért dolgozzanak ingyen? nem ők tolták el.... -
shrike7973 #5982 Sziasztok!
Hát itt nagyon elfajult a helyzet...
Akárhova kattintok akár neten akár gépne a végrehajtás előtt a gép lefagy fél perce utána megycsinál mindent amit mondtam neki...
Basszameg
Ahol vetem boltot ott meg csak pénzért nyulnak hozzá...asszem kikönyörgöm hogy csinálják meg ingyen ha már megvettem náluk a gépem...
Ne mondjátok h nekem konzol kel mert ez nem rendes... -
#5981 na azt most meg nem mondom régen volt, 98-01 között a kocsmázás és a pia volt nálam a lényeg 466-os cerkát toltam, akkor nem nagyon foglalkoztam a géppel :)
2001-ben jött a 900-as cerkám ha jól emlékszek és 2002-ben az 1,6-os P4 -
#5980 2000-ben már P3 is volt, akkoriban azért az 1985-ben megjelent 386 télleg kicsit(??) réginek tűnik... :) Szerintem nem gondolja komolyan, mer igazából télleg vicces lenne :) -
#5979 érdekes teória, emlékeim szerint a konzol mindig drágább volt :) -
#5978 nekem nagy szám volt akkoriba - sajna nem vagyunk milliomosok -
#5977 Sega MasterSystem 2 és Sega MegaDrive -ról tértem át 1999-ben
mondhatni nem nagyon hiányoznak (4000ft volt 1 játék)
most van 1 psp-m de ez már sokmindent tud (játék, térkép, msn, net, film, kép- szóval sokat:-) -
#5976 Gigabyte alaplappal nem volt bajom most is az van az Intel Pentuim3 667-esbe
de mégis a legelső márkás alaplapon az Abit KG7 AMD761 volt (msi 2000-be még nem volt márkás)
így maradok az Abit-nál ameddig lehet
most néztem az Abit IP35 Pro megint valamilyen nagy díjat bezsebelt -
#5975 neked tényleg konzol kéne ha így utálnak a gépek az nem véletlen :)
2000-ben 386-os? ez valami vicc? :)