Segitseg kene
  • a.carkey
    Tudnátok segíteni avagy találkoztatok már hasonló problémával?

Bármilyen 3D-s alkalmazást - pl. bármilyen game -elindítok XP alatt, "lefagy" vagy resetel vagy kidob desktopra. GF4 TI2000-em van, és nem nagyon szeretem az XP-t, főleg 98at használok, bár régen a 2000 volt fent 2. op rendszernek. Amikor egyszer elszállt a winyóm és vettem egy újat, akkor 2. rendszernek XPt tettem fel, de nem nagyon bolygattam, főleg az ntfs módját használtam ki.
    Szóval tegnap egy játékot akartam megnézni, ami vmi miatt - mivel "biztonsági másolat" és nem patchelhető :) - nem volt hajlandó elindulni W98 alatt, de XP alatt simán elindult, viszont kivágott desktopba. Először azt hittem, hogy a progi a hibás, de aztán a Raven Shilednél, majd más 3D-s progiknál is ugyanezt csinálta. Szóval van valakinek vmi tippje, hogy mit kéne tennem?
    Az XPt nem nagyon ismerem, de reinstall is volt tegnap - egy normálisan működő NVidia 41.09, ill a legutolsó 43.51 es driver install is -, majd felkerült egy dx8.1 ill. dx9 - így sorrendben - ill. végső elkeseredésemben egy "nvidia_wxp_omega_14345.exe" is, hátha.

Egy tippet kaptam eddig: siliconzs. a proci alá, mert XP alatt elvileg ha túlmelegszik a proci a reset attól is lehet.