Segitseg kene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
lll l ll lllll l lll ll
A Winhex-el kapcsolatban nekem is lenne kérdésem.
Nekem megvan jópár verzió és az ugyanolyan számú crack is, de még egyet sem sikerült regisztráltá tennem. Ha el is fogadja a 250 KB -nál nagyobb fájlokat a mentéskor már rossz user.txt-t jelez.
Tudnál segíteni?
Köszi az infót. Azt tudom, hogy akár több helyrõl is le lehet tölteni a virusdefiniciókat, csak azt nem, hogy miután lejár a Live Update lehetõség, a progi a továbbiakban engedélyezi e, hogy manuálisan frissitsen a definiciókat?
A továbbiakban manuálisan engedi majd frissiteni valahonnan a virusdefiniciókat? Vagy sürgõsen be kell szereznem egy másik virusvédelmi progit?
Nekem is ugyanez a gond volt egy G450es matroxon, egy driver csere többé kevésbé megoldotta.
A winhex progit szeretném használni, de nemtudom
a cracket elfogadtatni vele, pedig a verziószámok megegyeznek.
Ha Xp akkor az eszközkezelök közé importálja magát!!
Töröld,és megoldhatja a problémádat!!
Szoval szeretnem atvenni VideoCD-re! De feliratos, es hallottam, hogy megoldhato, hogy vmelyik progival az mpeg-ra rátenném a feliratot, es utana mar gondd nelkul lehetne VCD-re irni...
szoval tud vki segiteni? ennek a folyamatnak a pontos leirasa kellene, es a progi neve, amivel ez megoldhato lenne! koszi mindenki!!!
Moderátor
Az van, hogy csináltam egy webet, ami több html-be rakot swf-bõl áll (full Flash) és elméletileg bármelyikrõl bármelyikre lehet ugrani. Ez teljesen korrektül mûködött is a gépemen, de ahogy fel raktam a tar.hu-ra több hivatkozás nem mûködött. Volt olyan flashbutton, ami még a html-t sem hozta be, volt olyan, ami üres oldalt. Viszont ha kiegészítettem a címet (/fájlnév.swf) behozta ugyan csak tök ronda volt (módosíthatatlanul nem 100%). De hansúlyozom, hogy az eredeti anyag tökéletesen mûkõdik! Lehet, hogy új html-t generál a tar.hu, amivel nem megy? Lehet, hogy abszolút módon kellene hivatkozni az oldalakra vagy swf-ekre?
Várom az ötleteket! Elõre is Köszi!
Segitsetek ez egy akkora leboges, mert karacsonyra szantam Apumeknak.
Koszi a segitseget! Pubi
-Hogyan kell egy maszk decimális értékben megadott IP-címébõl kiszámitani a maszk bineáris értékét??
-Hogyan kell egy IP-címbõl alhálózatot épiteni.
Nem engedik a számitógép tudományos számológépét használni átszámitáskor!
Lécci aki tud segitsen,mert a páromnak holnap modulvizsgája lesz. Ha lehet e-mailban,hogy ne zavarjam a forumot.
Köszike elõre is !!
Port mire kell? Ha ftp, annak a default portja 21. Csak akkor kell megadni mast, ha ezt megvaltoztattad volna
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
es egy ido utan ,van restart utan nem indul el ,a properties ablakban a screen saver rolo meg 'none'.
Miert,mitol tiltja le magat ?
(wim98se)
hö?

lll l ll lllll l lll ll
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Szasztok!
Nos a következõ történt:
Van egy Backup winyóm, egy Quantum 30GB-os AS disk.
Az útóbbi idõben azt tapasztaltam (fõleg az elmúlt 2 hétben), hogy mikor berakom a gépembe a rackben, akkor bekapcsolás után KATTAN egy hasonlót, mint mikor leállításnál kikapcsolja a motort.
Ez még haggyán.
A sebessége olyan mód lelassult, hogy pl 5GB vegyes méretü adat átmásolása olyan 50 percig tart, ATA100-as kábelen, egy 60GB-os ATA100-as Maxtor mellett...
Szal gázos a helyzet, gondolom haldoklik a drága!
Lemértem az írási/olvasási sebességét, 2MB/sec mindkettõ...
Ez gáz!
A KÉRDÉSEM:
Tudnátok-e javasolni egy fordulatszámmérõ progit, amivel lemérhetném mennyit pörög, mert gyanítom, hogy a motorja haldoklik! Már nem is melegszik annyira, mint azelött....
A segítségeket elõre is köszönöm!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
http://druglord.buzz.hu/ ;)
probald meg ezt egyesiteni az elozovel, talan mukodik...
Az en XP-m, miota feltelepitettem olyat csinal, hogy inditas utan varni kell 1-2 percet mig vmit betolt, es addig az alkalmazasok tobbsege nem hajlando elindulni. Erre persze minden progi mashogy valaszol, pl GTA3 szarik ra, siman megy, de a legtobb progi vagy visszadob, vagy mindenfele hibauzeneteket kuldoz. Valoszinuleg nalam ez azert lephetett fel, mert volt a gepen 98 mikor az XP-t feltettem, és vmi osszeakadt. De hogy mi?...
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Tudna valaki segíteni, hogy honnan tölthetek le gif-editort?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Virusom nincs,bad sector nincs.Memtest86,goldMemory nem jelez hibat,tehat a ram is jo.Driver,directX,win reinstall nem segit.
LEirom a konfigot ,hatha segit.
Asus Tusl2c
Cel 1200 T
512/133 MB Samsung SD
2x40 GB IBM
Teac cdrw
Hitachi dvd
Sb Live
A monitor 75 Hz-en megy.