299
Segitseg kene
-
#118 de megy...
de NEM! megy...
bocsi -
#117 Hellóka!
Tudnátok ötletet mondani a következő problémára???
Szeretném elérni ftp-t moncca Flashfxp,cuteftp(stbstb) klienssel, de megy...
Az elérés Squid 2.4.STABLE... proxyn keresztül megy.
Mit kell konkrétan a flashfxpvel beállítani, moncca???
Ami szörnyyűűűű, hogy Totalcommander ftp kliensével megy a cuccos, saját hálóacc beállít, http proxy ftp tám... ez megy!
Továbbá viszi a flashgetet is, ott sincs gond, de ez a piszok flashfxp és csicsás gui-s társai egy sem megy, pedig végigzongoráztam a settingeket!!! mindig visszadob proxy dinájddal
Ötletek?
-
#115 audigy. www.creativelabs.com -
#114 Probaltad berakni a Windows\system (Nt eseten Windows\system32) folderbe? -
Játékos #112 Gyerekek , kaptam egy .dll file-t , be kellene illesztenem valahogy a Windows-ba , Hogy fogadtassam el vele , hogy a játék használni tudja ? /A Rise of Nation-ról van szó és kéri a Nullsoft Waveform Decoder 2.05 -t . Letöltöttem az internetről , de mindenhönnan csak a .dll file jött le ./ -
#110 Üdv. Mindenkinek!
Valaki tudja futtatni az Nvidia által kiadott Dawn elnevezésű tech. demót ATI kártyán? Mert nekem nem sikerül valami miatt rendesen. Minden okésnak tűnik csak az objektum textúrái nem jelennek meg! Magyarul tök fekete. Fel van installálva a DX9, Cat 3.4 a V.kártyám pedig R300-as chipset-ű. Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon szépen megköszönném. -
#108 Attol fugg...ki kell deritened, hogy az a progi a program konyvtaran kivul meg hova helyezett el fajlokat (common files, windows\system, ...), es a registrybe hova tett bejegyzeseket. Egyelore probald meg a program konyvtarat atmasolni, ha szerencsed lesz, akkor mukodik. Esetleg kijelez valami dll hibat, ekkor keresd meg ezt a system-ben es rakd ezt is at -
Chief #106 Kössz, de már sikerült megoldani a problémát! Egy registry kulcsot kellet törölni, és meggyógyult! -
#105 mindegyik gépen xp van?mmert mindre az kell.amugy ha még mindig szar sakor nem árt mindre egy win rteinstall. -
#104 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy miként lehet elérni, hogy a cég honlapja megjelenjen a különböző keresőkkel. Nem vagyok informatikus, marketinges vagyok, így plíz eccerűen fogalmazzatok. Ahogy olvastam a google információs részét, ott azt mondják, hogy a forráskódban megadott kulcsszavakat nem veszik figyelembe. Máshol azt olvastam, hogy kell kulcsszó. Regisztráltuk több keresőben is a honlapot, de semmi eredmény. Köszi előre is minden segítséget!
-
jagger #102 Hello!
A gépemen a manapság rippelt filemk hangja csúszik.Ez a low konfigurácó következménye?(566cel,256Sdram)ha virtualDub-al az avikat minőségileg átkonvertálnám -lebutítanám- oké lenne a hang?
Vagy a szuper integrált hangkártyám a ludas? -
Borg #101 Alaplap milyen? Chipsetdriver? -
#100 Tudnátok segíteni avagy találkoztatok már hasonló problémával?
Bármilyen 3D-s alkalmazást - pl. bármilyen game -elindítok XP alatt, "lefagy" vagy resetel vagy kidob desktopra. GF4 TI2000-em van, és nem nagyon szeretem az XP-t, főleg 98at használok, bár régen a 2000 volt fent 2. op rendszernek. Amikor egyszer elszállt a winyóm és vettem egy újat, akkor 2. rendszernek XPt tettem fel, de nem nagyon bolygattam, főleg az ntfs módját használtam ki.
Szóval tegnap egy játékot akartam megnézni, ami vmi miatt - mivel "biztonsági másolat" és nem patchelhető :) - nem volt hajlandó elindulni W98 alatt, de XP alatt simán elindult, viszont kivágott desktopba. Először azt hittem, hogy a progi a hibás, de aztán a Raven Shilednél, majd más 3D-s progiknál is ugyanezt csinálta. Szóval van valakinek vmi tippje, hogy mit kéne tennem?
Az XPt nem nagyon ismerem, de reinstall is volt tegnap - egy normálisan működő NVidia 41.09, ill a legutolsó 43.51 es driver install is -, majd felkerült egy dx8.1 ill. dx9 - így sorrendben - ill. végső elkeseredésemben egy "nvidia_wxp_omega_14345.exe" is, hátha.
Egy tippet kaptam eddig: siliconzs. a proci alá, mert XP alatt elvileg ha túlmelegszik a proci a reset attól is lehet.
-
#99 Pl.: Winamp 2.91 -
#98 Hello sziasztok!
Lenne egy kérdésem hátha tud valaki segíteni nekem!
Van -e olyan program amivel egy megadott image file-ba belelehet tenni egy-két file-t úgy, hogy benne maradjon az image fájlban!? Tud valaki esetleg ilyen program létezéséröl? -
#96 Már néztem. Azért thx. -
#95 Kry2: az outloo express/eszközök/beállítások/visszaigazolás-nál pipa és kész. -
#94 Kandur: probáld meg a Fülelek nevű progit. valahonnan töétöttem le, és egy-két funkciot vezérelt. Üdv -
jobb #93 Bocs, nem tudok. Egyszerűbb az XP-t felrakni. Jobb, mint a 98. Nekem volt mindenféle windows-om, de ez a legjobb. -
#92 98 angolom van, találtam egyet nevezetesen a game commander 2-öt, ezzel viszonylag jól elboldogul a winfos. A word-ös diktálásra nincs valami tipp? -
jobb #91 windows xp-be bele integrálva van ilyen, de csak angollul. -
#90 pls help.
Tud valaki olyan progiról ami mikrofonon keresztül lehet vezérelni a windows-t? Pl. kikapcs, indit winamp stb. stb. (ase lene elhanyagolható körülmény ha tudnék vele diktálni a word-nek:))
-
Borg #89 a viaarena-ról töltsd le a legfrisebb hyperiont, az kell hozzá -
#88 Hi mindenkinek!
Abit VH-6T alaplapomra kellene olyan driver, ami felmegy Xp alá. Minden esetben küttyög valamit az XP. Ha tud valaki valami okosat, akkor köszönöm! -
#87 attol fugg mivel volt tomoritve...
munkaba ki tudom csomalgolni, hazaviszem nem muxik...
-
#86 mekem muxik a jo orek duke nuken 3D az MEn -
#85 Hátz ha jólé ...tanuljál meg írni, paraszt...:-) -
#84 Hátz ha jólé emléxem, Me alatt nehéz elinditani egy Dos-os alkalmazást....
Vagy tegyél vissza 98-at, vagy ajánlom az XP prof-t.
Abban van compatibility mód! -
Játékos #83 ??????? -
#82 Mit ?
He?
Vagy szójjá okosat, vagy húzás a homokozóba! Ne ártsd magad a nagyok dolgába!
:-) -
#81 -
#80 Na te húzzál innen, ebbe a fórumba igazi szakemberek járnak, nem olyan hétvégi renccergazdák, mint te!
Gyökér :-)) -
#79 Hát az OUTlook Express, nem? :) -
#78 Szasztok!
Másik topikban is kérdeztem, de még semmi.
Segítsetek abban, hogy az OUT kiterjesztésü image-et milyen program képes megnyitni?????
Kösz! -
Játékos #77 Mert a 98 alatt futnak a Dos-os progik , csak ME alatt nem ? -
#75 Mi vagy imperium Galactica II-t hasznalunk, vagy w98-at :^)) -
Játékos #74 Gyerekek , nem tudok indítani MSDos-os progikat WinME alól /pl. Imperium Galaktica 1 / ! Ti hogy csináljátok ?? -
#73 "Vmi gond van a gépemmel, mert az amúgy hibátlan tömörített filokat nem képes kitömöríteni, CRC hibát jelez.Pedig elvittem haverhoz neki sikerült... Vki help pls, már nagyon rég óta szívok vele. " -
#72 Tud valaki Nero 5.5.10.15-höz serialt? -
#71 Winrar azt mondja a végén (az is 99%nál), hogy file corrupted. De már kivan a tököm is. Nem értem!