CSD, HSCSD, GPRS, DSL, KábelNET, Mikrohullám, Lézer, Satellite és a többi...
  • [Jakuza]
    #310
    Valoszinunek tartom ugyanis az UPC is emel. Tegnap valt hivatalossa az is. Nagyon valoszinu, hogy ezert a Axelero Kabelt is emelik, nehogy elveszitse a versenykepesseget.


    "UPC Magyarország bejelentette, hogy a Matáv tegnapi lépéséhez hasonlóan jelentősen növeli a chello internetszolgáltatásán keresztül elérhető adatforgalmi sebességeket. A kábeltévés társaság a chello classic szolgáltatás esetén a duplájára, a chello plus esetén pedig a háromszorosára gyorsítja az internetkapcsolat maximális sávszélességét. A megnövelt sebességű kapcsolatot a szolgáltató változatlan áron biztosítja.

    A társaság sajtóközleménye szerint a változtatásokat a legújabb európai szabványnak (EuroDOCSIS) megfelelő kábelinternetes kiszolgáló rendszer alkalmazása teszi lehetővé, amelyet a UPC az idei év folyamán vezetett be országszerte. A december elején megvalósuló sebességnövelés során a szolgáltató megduplázza, azaz 768/256-ról 1536/512 kbit/s-ra emeli a chello classic szolgáltatás jelenlegi átviteli sebességét. A gyorsabb letöltés mellett a felhasználók a korábbi sebesség kétszeresével küldhetnek adatokat.

    Triplázott csomag

    Az ennél is gyorsabb kapcsolatot biztosító -- magasabb áron elérhető -- chello plus szolgáltatás sebességét a háromszorosára, 1024/512 kbit/s-ról 3072/512 kbit/s-ra növeli a UPC."