CSD, HSCSD, GPRS, DSL, KábelNET, Mikrohullám, Lézer, Satellite és a többi...
  • shabba
    #162
    Megvédem Xbox-ot nem kekeckedésből írja hanem tapasztalat. Ha visszaolvasol az elejére anno én is megtettem nem kell mindent elhinni nekik, csak akkor biztos amit mondanak ha már megy addig csak fikció.

    Ha jó a fatáv ADSL térképe akkor ti is optikai terület vagytok ahol 0% az esély az ADSL. A szolgáltatók ennek tudják azt mondani hogy lehet mivel egy enyhén fogalmazva szar adatbázisból dolgoznak amiben több a hiba mint a valóság. És mivel az összes ISP ezt az adatbázist vagy annak egy részét kapja mind ugyanazt fogja mondani. De ezt leírtam az elején.

    Legjobb gyakorlati példa mi ltp.-ünk, mi az optika terület közepén vagyunk, itt sehol nem lehet ADSL. Ennek ellenére a fatáv adatbázisban a ltp házainak fele benne van mint ADSL-re alkalmas helyszín. :) És ha megkérded az ISP-t hogy lehet-e az alapján azt mondják igen. Ekkor megkötöd a szerződést és 30-45 napon belül a fatávnál elbírálják és megvizsgálják a vonalat ténylegesen lehet-e. Ez a valóságban úgy néz ki kijön egy szerelő és megnézi a vonalvégen alkalmas-e a drótod(ezt a nem optikás területeken megteszik hisz az hogy valahol lehet-e ADSL csak a mérés után derül ki nem lehet alapból 100%-nak venn) ez viszont itt optikai területen nem fog megtörténni mert amint eljut a szerelőkhöz azok megint sírógörcsöt kapnak hogy miért basztatják őket. Persze hiába szólnak vissza hogy javítsák már ki azt a kurva adatbázis évek óta nem történik semmi. Hát ez a nagy helyzet, nem akar neked rosszat Xbox, csak óvaint hogy ne éld bele magad túlságosan.