CSD, HSCSD, GPRS, DSL, KábelNET, Mikrohullám, Lézer, Satellite és a többi...
 • shabba
  #134
  Ennek örülök, de kicsit kétkedéssel fogadom mivel szerintem optikás területen lax, úgy ahogy én is. Engem is szivattak már azzal hogy lehet, mivel az az adatbázis amiből dolgoznak rossz. Az optikai terület címeinek fele benne van, azzal a szöveggel hogy nagy valószínűséggel lehetséges, mert már működik a környéken. Persze ez nem igaz és a fatáv is tudja, mégsem történt meg az adatbázis javítása közel 1 éve.

  Nem tudom honnan a jó hír, ki hozta, de én csak akkor hinném ha már bent van. ADSL egyébként is csak akkor derül ki hogy lehet ha már megkötötted a szerződést, kijöttek fatávtól bemérni a vonalat és alkalmasnak találtatott. Addig csak találgatás szintje az egész.

  Anno küldtem neked egy levelet de semmi válasz nem jött, gyanítom az adatoknál megadott mailcímed nem él. Küldj nekem egy mailt légyszíves egy élő levélcímről amire írhatok.

  Amit küldtem egyébként egy új micros lehetőség a III.kerben, Óbudát, a Gyógyszergyári ltp.-et és talán titeket lefednek az első körben, jővő év elején pedig egész III.kerben akarnak szolgáltatni.

  www.netroller.hu

  Itt egy topic ahol kitárgyaltuk anno.

  http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=9&t=000371