CSD, HSCSD, GPRS, DSL, KábelNET, Mikrohullám, Lézer, Satellite és a többi...
  • shabba
    #127
    Ebben a mono kábelben akár igazad is lehet, bevallom ehhez kellene valaki aki jobban ismeri a dörgést. Én pont a költséghatékonyabb megoldás miatt írtam azt hogy multimódusú a kábel. Annak viszont csak 500 méter a hatótávja, így sok aktív eszközt igényel, ebből az várható nem a legminőségibbeket használták hogy olcsón lehessen építeni, ezért gondoltam azt hogy erre nem lehet hightech hálózatot ráhúzni. Persze csak logikusan próbálok elmélkedni, lehet pont ahol én tévedek az pont megfordíthatja az egész egyenletet.

    Ezt a "multimódusún nem megy a hang, ergo no telefon" dolgot nem igazán értem? Ezzel mit akartál mondani? Kifejtenéd. Mert szerintem az adatnak tök mindegy.

    Van egy problémám még ezzel de ehhez megint belsős infó kellene. Ez a hálózat HYTAS rendszer jó kis DT "találmány", az első H betű a hibrid szót takarja ami a hálózati kábelezés vegyes voltát, üvegszál és rézkábel takarja. Kérdés, tuti az hogy a központtól a háztömbig jővő szakasz full üvegszál? Nem ismerem mélyrehatóan a HYTAS-t, de én nem mernék rá mérget venni hogy így van.

    Maga az infó egyébként honnan származik. Van a Suxinál ismerősöd aki a valamelyik műszaki osztályon dolgozik? Remélem nem a PR részlegből jött az infó mert arra nem sokat adok. :)