Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Shiwo
    én is ezt akartam javasolni... eleve az aksiméret miatt nem hiszem, hogy találnál olyat, ami kibír 12 órát és elég kicsi ahhoz, hogy ne látszódjon... vannak kicsik, de azok max 3-4 órát, ha bírnak.. amit linkeltél, abból pl max 2-3 óra zenelejátszást nézek ki

az én általam felsoroltakból max az utolsó bírná ki ezt az időt, szerintem is szerezz be inkább valami normális vezetékmérettel rendelkező agybadugós verziót.. kényelmetlen, de mivel közvetlen a füledbe szól, így kis hangerőn is jól hallod (úgy mások kevésbé hallják a cincogást), létezik belőle "mono" verzió, többnyire azokon is akad hangerő +/- és play/pause opció (utóbbival veszed fel a hívásokat is, ha csörög) és nem meríti a bluetooth még pluszban a telódat... és ahogy Precision is említette, póló alatt végigvezeted, nyakadnál ki, és kész..

sajna olyan még nincs, mint a filmekben, hogy egy szál kis füldugó, beteszed, alig látszik, elvan órákig és még zenét is hallgathatsz rajta.. illetve amik léteznek, azok beszélgetésre, nem zenehallgatásra (nem tudják az A2DP-t) és 1-2 óra alatt lemerülnek..