Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • magyar ember 2
    "Volt h max tereronel sem birta a folyamatos adatatvitelt, pedig nem hiszem, hogy a kornyeken sokan tartottak fent kapcsolatot akkor"
    Eleg leterhelt a vodka gprs halozata, igazan korrektul csak olyan hajnali 1 utan mukodik, vasarnap este mar pl az is eredmeny ha 1altalan felkonnektal. Ez van sajna.

"Nem szeretni vagottszemu autot."
    En ige, csak a 40% buntetovamot (nem EU szajre) nem.

"Nem is hallottam rola. :o) Bar nem hiszem, hogy rohantam volna venni. :o)"
    En igen, mert nekem jol jott hogy a v66ot eladtam 45ert, aztan 40ert megvettem a t720at. Amugy is azt akartam, de igy meg a penzem is meglett ra. :) Elsonek el se akartam hinni hogy ennyiert nyomjak, mivel csucsmodellkent olyan 120 vagy 160 ropi korul volt a listaara, ilyeneket altalaban nem nagyon szoktak beakciozni. Hat most ez kimerult, de majd bizto lesz mas telefon is akcioban.

"V66ban mi tetszett? Iszonyu ocsmany volt sztem"
    Kicsi, es nem ocsmany. :) Eloszor 3699at vettem, az azelotti 6150esemhez kepest volt feleakkora, nem kellett leraknom ha leultem 1 szekbe (a 6150 altalaban katapultalt az ovcsipeszrol), igy nem is hagytam ott sehol. Innen 1enes uton jott a v51, majd a v66.

"Mar le nem vakarod, hogy Motorola hivo vagy. :o)"
    Nem is kell, most ez teccik legjobban. Majd ha kijon a nokia vagy barmelyik masik olyannal ami ennel is jobban teccik, akkor majd atpartolok. Nem a markanev a lenyeg, hanem a telefon.