Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • magyar ember 2
    #426
    "Ott van a titánacél burkolatú 8910-es, de te pl. simán rámondod, hogy szar igénytelen vacak"
    A FORMAJA az (ez nem a symbios, mielott vki megint elohozna). 2segtelenul jobban mutat 1 titanburkolat mint egy muanyag, de ha megfelelo forma nem tarsul hozza, akkor minek? Nokian belul biztos jo, de at720at meg se kozeliti.

    "mert úgy tűnik nem vagy képes a saját kis világodon kívül gondolkozni, vagy neked nem tetsző tényeket beismerni."
    Na, ez rolad is elmondhato.

    "megint a saját érdeked szerint dolgozol, nem objektíven. Most fogod a t300-at, és kijelented, hogy az az átlagtelefon, az összes többivel meg nem foglalkozol, mert azok engem igazolnak."
    Atlagtelefonrol beszeltel, erre mondtam a t300at, ami igencsak atlagtelefon, ami neked azert nemjo, mert a tenyek engem igazolnak.

    "Nem akarlak meggyőzni, ha te nem látsz különbséget a nokiák között, miközben a sokkal inkább egy kaptafára készülő v-szériánál meg kikéred magadnak a gyanút is, akkor nincs értelme vitázni"
    Tenyleg nincs, mert nem latod be hogy pont a kedvenc nokiad az 1kaptafa telefon, mikozben a motorolaknal a homlokegyenest kulonbozoeket is osszemosod.

    "Hát nem tény, hogy a kis méret miatt sokat kell tölteni?"
    1reszt a kis nokiakat is sokat kell, masreszt egy hasonlo kategoriaju samsungot meggyakrabban (t100 - 1 nap, a V es S sorozatot nemtom).

    "Nem tény, hogy a kisebb telefonokat könyebb elhagyni?"
    De, vegyel hatizsak meretu hitlermobilt, extrakent meg kurblit is kapsz hozza. :))

    "Én megnéztem, te vagy az, aki nem. Vagy megint hazudsz."
    Szemelyeskedes helyett inkabb nezd meg Pheel kollega tablazatat (meg a hozza fuzott javitasaimat), es te is eszreveszed.

    "Tény (a 720-as tudására alapozva, amit több helyen is megnéztem), hogy a 720-as, ami ugye a csúcs a motorola kínálatában, egy közepes szintű nokiának felel meg."
    Ez nem teny, csak nagyotmondas.

    ""A Volkswagen is tobb autot ad el..." Itt szerepcserében vagy.. A VW a közepes tudás és minőség, a telefonoknál ez a motorola, nem a nokia.."
    Szokas szerint megint te vagy szerepcsereben. A ferrariba se raknak automata valtot, meg egyeb extrakat, megse gondolod komolyan hogy egy opel vagy vw exkluzivabb nala.

    "csak a lényeget kihagytad, nem válaszoltál. Kiemelem megint: AKKOR MIÉRT NEM FOGY? MIÉRT NEM SZERETI A TÖBBSÉG, HA ANNYIRA JÓ TELEFON?"
    Na akkor en is kimelem megint, hatha masodszorra sikerul elolvasni: "Magyarorszagon a tobbseg csak a nokiat ismeri, mert csak a neptelefonokhoz volt szerencseje, igy nem meri megvenni a minoseget, mert nem ismeri. A hazai viszonyok ismereteben az emberek nem akarnak hinni a szemuknek, hogy tenyleg leteik minoseg olcso aron." (#419)

    "zt mondd meg akkor, hogy hogyan tudott betörni a Siemens 2-3 év alatt a semmiből a 2. helyre Magyarországon, ha a te logikád igaz? Hisz a motorola sokkal régebben van itt, hogy hogy neki nem sikerül"
    A ferrari is eleg regota ittvan, megse tort be a nepauto piacra. Ez van a motorolanal is.

    "Ja értem. Te fikázhatsz egy még meg sem jelent telefont, amis csak képen láttál maximum. Én viszont nem tehetem meg ezt egy 5-6 éves típussal, ami nem egyszer volt a kezemben.."
    Ha 1szer epp azon problemazol hogy nem igaz amit mondok, akkor az a minimum hogy te csak igazat irsz. (Igaz, akkor meg nem nagyon kulonbozne a velemenyed.)

    "Egyébként meg a méret piszkosul szubjektív, az hogy kicsi, nem jelenti azt hogy jó. Én utálom a kis telefonokat"
    En viszont szeretem ha kicsi egy telefon, es nem huzza le a zsebemet. A 6150 utan hatalmas feludules volt a v51, annyira, hogy allandoan ellenorizni kellett nem loptak-e meg el, mert a 6150nel szemben nem lehetett erezni hogy az ovemre akasztottam.

    "mint ahogy az emberek nagy része is, ezért nem mennek a gyártók se egy bizonyos méret alá, csak a motorola nyomatja a kis szutykokat"
    Meg a samsung, kyocera, nec, panasonic, stb.

    "erős túlzás pl egy fullextrás BMW-t letrabantozni"
    Egy rolls-royce, ferrari kategoriaban azert az eleg parasztos. Persze nyilvan jo auto az a8 audi is, csak nem ebben a kategoriaban.

    "ráadásul simán a Ferrari szintje fölé lehet tuningoltatni, akkor miért is trabant?"
    Mert azon a szinten az nem 1 marka. Minden jol meno ugyved, "vallalkozo" audival meg mercivel jarkal, egy rolls-royce, de meg 1 ferrari is sokkal elitebb.

    "De akkor ott a másik példám, a kis gyárak. Azokhoz a sportkocsikhoz képest a te logikáddal nézve a Ferrari a trabant."
    Persze van annal is jobb, de az se a nepauto kategoria.

    "minőségi design van a nokiánál is nem is egy típusnál, ezt csak te vagy képtelen beismerni, de ettől még létezik"
    Vagy inkabb keptelen vagy elolvasni. Mingyart ott a 7650, arra mondtam is hogy jol nezne ki, ha nem lenne olyan nagy, akar szoba is johetne.

    "Tudásban viszont simán lemaradt a motorola, és mielőtt erre valami okosat válaszolsz, NÉZZ UTÁNA!!!"
    HAt most itt a lehetoseg hogy utananezz.

    "no komment, 1 ember szubjektív véleménye, nem támasztják alá eladási vagy bármely más adato"
    Elhiheted hogy a rolls-royce se az eladasi mutatok alapjan kerult az elit kategoriaba. Nalam alapfontossagu a kinezet es a meret, nemcsak ami belul van.