Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Cvd
    #418
    "A ferrari is milyen hasznalhatatlan, ugye, mnert nem opel astra kasznija van?"- Na most koncentrálj, mert haladó szintű logika következik.:)))

    Akár milyen furcsa, a Ferrari is majdnem tucattermék. Az egyetlen dolog ami ezt visszatartja, az ára. De gondolj bele, hányan vennének, ha megtehetnék. Te is, hisz különben nem említed.. Azok körében, akik meg tudják fizetni, na ott bizony tényleg tucattermék, szinte minden filmsztárnak meg gazdagnak van. Ha nem tucattermék autót akarsz, akkor valamilyen kis darabszámban, kézzel dolgozó, de neves gyártót kellene keresned, ahol a fontosabb dolgokbab előre kikérik a véleményed, és azt próbálják megvalósítani. Vagy veszel valami jó alapot (BMW, Audi stb), aztán azt tuningoltatod/alakíttatod át ahogy akarod. De semmiképpen sem egy sorozatgyártott darabot veszel.
    Azonkívül kifejtenéd, hogy miért nem tucattermék szerinted a motorola/ferrari, és miért az a nokia/bmw? Gyanítom, hogy a felsorolt tulajdonságok alapján több nokia/bmw típust is tudok mondani, ami nálad valahogy mégis a gyenge kategóriában van, miközben az azonos tulajdonságú "kedvenc" meg "Hűdekirály". Ezesetben kénytelen lennél beismerni, hogy tarthatatlan az álláspontod, vagy egyszerűen csak kettős mércét használsz.:))